Skip to main content

Nieuws

vvs
Nieuws

Innovatief bedrijf in de kijker: VVSnv

Ready, set, go! Maak in twee minuten tijd kennis met VVSnv: Verkeers- & VeiligheidsSignalisatie. Wie zijn ze? Wat doen ze? En waarom zijn ze ons innovatief bedrijf in de kijker?  

Tinneke Beeckman
Nieuws

"De bange boze kiezer is eigenlijk net ambitieus"

Gaan we angstige jaren tegemoet? Ja, menen sommigen op basis van de verkiezingsuitslag. Maar politiek filosofe Tinneke Beeckman ziet dat anders. "Er wordt gezegd dat de kiezer bang en boos is.

Karen Pieters
Nieuws

“Waarde creëren voor de klant”

Ons zorgsysteem menswaardig, duurzaam en toegankelijk houden? Dan moet het kwalitatiever, veiliger en efficiënter worden. Nu veranderen en verbeteren is dus de boodschap. Hoe?

Araani
Nieuws

“De wereld veroveren met onze detectiesystemen”

Na de verkoop van ‘zijn’ Traficon vond Jo Versavel opnieuw het beroemde gat in de markt met Araani. De basisactiviteit van de vijfjarige start-up: rookdetectie en brandpreventie via video-analyse.

Grafiek km woon-werk
Nieuws

100.000 kilometer minder op de weg met de auto

Bij Voka - KvK Mechelen-Kempen gaan de medewerkers in één jaar tijd samen 100.000 kilometer minder afleggen met de wagen. Dat is een daling van 27 procent. Het gaat om woon-werkverplaatsingen.

Let's get digital
Nieuws

Beleef de industrie van de toekomst op Let’s Get Digital

Let’s get digital! Met die slagzin zetten 18 werkgeversorganisaties en sectorfederaties waaronder Voka, in samenwerking met radiozender MNM, imec, de Universiteit Antwerpen en de stad Antwerpen, de mogelijkheden van STEM (Science, Technology, Engineering & Mathematics) in de kijker. Het gelijknamige gratis technologiefestival, dat zaterdag 21 september plaatsvindt in en rond het MAS in Antwerpen, daagt ook u uit om mee na te denken over de toekomst.

Cordula Wagner
Nieuws

Tendensen in de Nederlandse zorg

Ons zorgsysteem menswaardig, duurzaam en toegankelijk houden? Dan moet het kwalitatiever, veiliger en efficiënter worden. Nu veranderen en verbeteren is dus de boodschap. Hoe?

Bart Van Craeynest
Opinie

COLUMN - Gezonde arbeidsmarktambitie of loze beloftes?

Uitstekend nieuws deze week: nadat eerder al de Vlaamse onderhandelaars de ambitie uitspraken om de werkzaamheidsgraad op te drijven met 5 procent, gaat ook de nieuwe Waalse regering de komende vijf j

Vijf tips voor elke ondernemer die wil groeien
Nieuws

Vijf tips voor elke ondernemer die wil groeien

België telt veel topondernemingen. Maar hoe bouwt u zelf een professioneel bedrijf uit? Wij geven u 5 tips mee om een snelgroeiend bedrijf naar de top te loodsen. Durf uw strategie bij te sturen / Durf te innoveren / Durf uw medewerkers uitdagen / Durf de bedrijfscijfers onder ogen te zien / Durf bureaucratie buiten te houden

ING
SD Worx