Overslaan en naar de inhoud gaan
  • Nieuws
  • Ondernemers 14 - nieuws over Callant en Robyn Verzekeringen en Hangar K

Ondernemers 14 - nieuws over Callant en Robyn Verzekeringen en Hangar K

  • 20/09/2024

Callant en Robyn Verzekeringen slaan handen in elkaar 

Robyn Verzekeringen uit Ieper sluit aan bij de groep van Peter Callant. “Dit is een match op het vlak van familiale waarden. Dankzij deze overname kunnen we nu met een eigen vestiging ook onze klanten nog beter servicen in de Westhoek”, zegt een tevreden Peter Callant. Paul Robyn blijft actief in de onderneming. Hij kijkt uit naar een nieuw hoofdstuk, met Callant als drijvende kracht en garantie voor tal van extra voordelen voor bestaande en nieuwe klanten. De processen worden de komende maanden op mekaar afgestemd. Vanaf 1 januari 2025, eens de integratie afgerond is, zullen alle huidige en nieuwe klanten in de kantoren in Ieper terechtkunnen voor de brede waaier aan financiële dienstverlening die Callant biedt: kredieten, verzekeringen en financieel advies.

Callant en Robyn Verzekeringen slaan handen in elkaar

Hangar K heeft een nieuwe CEO 

Sinds begin september heeft Hangar K een nieuwe CEO. Valerie Hellebuck volgt Vincent Vanderbeck op, die gaat ondernemen in enkele start-ups. De Kortrijkse (38) was afgelopen jaar de drijvende kracht achter het West-Vlaamse deel van het technologiefestival Flanders Technology & Innovation (FTI by Hangar K).

Valerie Hellebuck

Foutje in interview met Michel Soubry 

De zetduivel heeft toegeslagen in het vorige nummer van dit magazine. Het bedrijf Soubry van Michel Soubry is geen sterk geautomatiseerd magazijn aan het bouwen, maar wel een nieuwe productievestiging. Onze excuses!


39 

Zoveel kilometer bedraagt de gemiddelde woon-werkafstand van de Belgen elke dag, heen en terug. De gemiddelde pendeltijd bedraagt 53 minuten per dag. Op beide vlakken zijn we Europees kampioen, zo blijkt uit cijfers van SD Worx. 1 op de 5 werknemers is ontevreden met die pendeltijd.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag

Artikel uit publicatie