Overslaan en naar de inhoud gaan
  • Nieuws
  • Karure Group bundelt de krachten voor meer impact

Karure Group bundelt de krachten voor meer impact

  • 20/09/2024

“Dezelfde strategie om de klant optimaal te bedienen”

Karure Group is de globale naam van enkele vennootschappen die in de projectontwikkeling actief zijn en nu de krachten bundelen. De zaakvoerders van de lokale projectontwikkelaars hebben allemaal een link met elkaar en zijn ook in hetzelfde segment actief. Ze deelden al langer hun kennis, expertise en ervaring maar komen nu als één groep naar buiten onder de naam Karure Group. Daarmee willen ze hun slagkracht binnen deze markt versterken.

Karure Group bundelt de krachten voor meer impact Jean-Luc Desmet, Filip Mahieu en David Van Biervliet

Karure Group is een bundeling van meerdere vennootschappen: Art of Building, Karure Solidum Construct, Thv August, Arvi Projects, Thv Art of Building - Whoon bv en MBV – ontwikkeling. Alle bedrijven zijn actief in het hogere middensegment van de residentiële woningmarkt. De focus ligt op de particuliere en meergezinswoningen, bedrijfsunits, verkavelingen, assistentieflats en vakantiehuizen, voornamelijk in Oost- en West-Vlaanderen. Alle zaakvoerders van de bedrijven zijn op één of andere manier aan elkaar gelinkt en hebben ook allemaal een achtergrond in de bouwsector. 

Klanten optimaal bedienen 

“Door als één naam naar buiten te komen willen we onze naamsbekenheid in Vlaanderen versterken. Nu we samen een en dezelfde strategie voeren, kunnen we de klant optimaal bedienen. Met één overzichtelijk webplatform voor het volledige nieuwbouwaanbod, één look & feel en één gezamenlijk plan van aanpak zorgen we voor een efficiënter marketingplan, een groter bereik en een nog betere service naar klanten en/of kopers toe”, vertelt Filip Mahieu, zaakvoerder van Arvi Projects. 

Als lokale groep zetten we ook in op materialen uit de eigen streek. Zo werken we met snelbouwstenen uit de regio en kiezen we eerder voor bakstenen dan bijvoorbeeld crepi.

Filip Mahieu

“Vanaf het begin tot het einde van een project behoudt de klant hetzelfde aanspreekpunt. Onze kerntaak is die van projectontwikkelaar. Zelf hebben we geen aannemers in dienst, maar we werken met een aantal vaste partners samen. Dat biedt als grote voordeel dat we altijd met de beste leveranciers werken en we ook betere voorwaarden krijgen bij de aankoop van materialen. We kennen onze onderaannemers ondertussen zeer goed, wat de kwaliteit ten goede komt. Daardoor is er ook meer onderlinge verbondenheid. Voor hen biedt Karure Group ook heel wat werkzekerheid, wat de samenwerking alleen maar verbetert”, vult Jean-Luc Desmet aan. 

“Eén van onze grootste troeven zit in de afwerking van de gebouwen. We kiezen bewust voor het hogere segment en werken met de betere materialen om een kwalitatief hoogstaand project af te leveren. Als lokale groep zetten we ook in op materialen uit de eigen streek. Zo werken we met snelbouwstenen uit de regio, kiezen we eerder voor bakstenen dan bijvoorbeeld crepi en gebruiken we geen silicaat of doen we niet aan houtskeletbouw. We zetten ook sterk in op duurzaamheid en maken onder andere gebruik van geothermische warmtepompen voor de verwarming van appartementen en andere gebouwen”, alsnog Filip Mahieu. (FL) 

www.karuregroup.be

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag

Artikel uit publicatie