Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • Enkele Fun Facts over Jenthe Van Houdt

Enkele Fun Facts over Jenthe Van Houdt

  • 27/08/2024

Ondernemers zijn meer dan ondernemers alleen. Met deze rubriek willen we de persoon achter een bedrijf voorstellen aan de hand van enkele leuke en persoonlijke vragen.

Jenthe Van Houdt, Work-Out

Hoe ziet jouw perfecte werkdag eruit?
Die start met vroeg opstaan en sporten, gevolgd door een opgeruimde mailbox en inspirerende vergaderingen. Na een gezonde lunch met mijn man Ignace gaan we met Work-Out op weg om werknemers, gezinnen of vrienden te doen sporten. Als afsluiter van de dag doe ik een eigen work-out.

Welk advies zou je jezelf geven als 10-jarige?
Wees niet zo onzeker! Als je positief bent en blijft geloven in jezelf, komt alles goed!

Wat staat er nog op je bucketlist?
In mijn danscarrière behaalde ik al heel wat sportprestaties. Ondertussen switchte ik van krachtsport naar duursport en train ik voor triatlons. In de toekomst wil ik trainen voor een buitenlandse Iron Man.

Wat zijn je grootste drijfveren?
Ik sta positief in het leven, dus als ik omringd word door positiviteit en enthousiasme, geeft me dat een extra boost om mijn doelen te behalen. Dit geldt ook in de omgekeerde richting. Niets mooiers dan mensen te helpen hun doelen na te streven en het geluk op hun gezicht te zien wanneer ze dat doel behalen!

Contactpersoon

Kristien Put

Coördinator Bedrijvig Limburg

Verhoog je zichtbaarheid

Met onze mediapartnerships kan je intekenen op diverse communicatiepakketten en jaardeals. Zo bereik je een enorm lezerspubliek van ervaren en beginnende ondernemers en geïnteresseerden allerhande.

word jij onze mediapartner?

Artikel uit publicatie