Overslaan en naar de inhoud gaan
  • Nieuws
  • Nieuwe editie bouw- en vastgoedcommunity

Nieuwe editie bouw- en vastgoedcommunity

  • 18/10/2024

Geen sector is zo versnipperd als de bouw- & vastgoedwereld. Heel wat (sector)organisaties verdedigen de belangen van beperkte doelgroepen uit deze complexe keten. Ook netwerkevenementen zijn meestal voorbehouden voor een deel van de sector, terwijl net alle spelers elkaar nodig hebben. Vandaar dat we met Voka als sectoroverschrijdende organisatie alle bouw- en vastgoedbedrijven samenbrengen in één community. In 2025 vindt de 4de editie plaats.

Nieuwe editie bouw- en vastgoedcommunity

De gevarieerde, regio-overschrijdende bouw- en vastgoedcommunity is een samenwerking tussen Voka West-Vlaanderen en Voka Oost-Vlaanderen. Projectontwikkelaars, investeerders, architecten, aannemers, vastgoedmakelaars, toeleveranciers, studiebureaus en innovatieve starters uit de sector ontmoeten er elkaar om elkaar te inspireren en te versterken. 

Sofie Spriet, CEO van Dewaele Vastgoedgroep, is één van de enthousiaste deelnemers: “De Bouw- en vastgoedcommunity is een prachtig initiatief waar we met Dewaele Vastgoedgroep heel graag deel van uitmaken. De sector werd lang als traditioneel bestempeld, maar daar komt stilaan verandering in, en het is belangrijk dat zoveel mogelijk kennis en ervaring gedeeld worden onder collega’s om de nieuwe evoluties te omarmen. We kijken er dan ook naar uit om geïnspireerd te worden, zelf onze inzichten te delen en vooral heel fijne gelijkgestemde ondernemers te ontmoeten!” 

Dit jaar wordt er nog een bezoek gebracht aan de Oosterweelverbinding, samen met de vastgoedcommunity van Voka Antwerpen-Waasland. Het programma voor volgend jaar ligt nog niet helemaal vast, maar er staan alvast bezoeken aan The Loop in Gent en BRUSK in Brugge op de agenda. Net als elk jaar wordt er ook een buitenlandse inspiratietrip gepland naar een Europese stad, om inzichten te krijgen over hoe ze in het buitenland omgaan met stadsontwikkeling en ruimtelijke ordening. 

Meer info: ann.dedecker@voka.be

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag

Artikel uit publicatie