Overslaan en naar de inhoud gaan

Navigatie

Terug naar het overzicht

Laat je inspireren tijdens de Boektopia Managementnocturne

Boektopia, de boekenbeurs in Kortrijk Xpo, vindt dit najaar plaats van 26 oktober t.e.m. 3 november. Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen organiseert samen met uitgeverij LannooCampus een afterworksessie op donderdag 31 oktober, met sessies die inzoomen op 3 actuele thema’s. Voor en na de keynotes heb je de mogelijkheid om te netwerken met gelijkgestemden met een hapje en drankje aan de stand van LannooCampus.

Sessie ‘Hoe kan je een sterk team aantrekken en behouden?’ 

Dit event is een must voor hrprofessionals die willen investeren in hun mensen en hun organisatie. Je ontdekt strategieën die het welzijn en de prestaties van je team versterken. Katrijn Steenbeke en Ann-Sophie Deprez laten zien hoe je een werkcultuur creëert waarin medewerkers zich echt goed voelen en optimaal kunnen presteren. Lode Godderis biedt een frisse kijk op hoe je omgaat met langdurige ziekte en herstel, waarbij vertrouwen en ondersteuning centraal staan. Jeroen Naudts deelt praktische inzichten in hr-analytics, waarmee je data effectief kunt inzetten om je team te versterken en resultaten te verbeteren.

Sessie ‘Innoveren om te overleven’ 

In deze sessie leer je hoe je innovatie kunt omarmen en succesvol kunt toepassen in een voortdurend veranderende wereld. Joachim De Vos onthult de kritische factoren die innovatie kunnen maken of breken. Stefaan Vandist laat zien hoe je toekomstbeelden kunt omzetten in realiteit, terwijl Rinske Brand je meeneemt in de wereld van cultuurgedreven stadsontwikkeling. Jackie Janssen biedt een frisse blik op kunstmatige intelligentie, voorbij de hype, en toont hoe het kan bijdragen aan wat echt belangrijk is.

Sessie ‘Liefde voor ondernemen’ 

We dompelen je onder in de wereld van ondernemerschap. Je hoort hoe passie en authenticiteit het verschil maken. Suyin Aerts neemt je mee op een reis langs de essentiële vragen die iedere leider zou moeten stellen om impact te maken. Jan Lambertyn bespreekt de balans tussen werk en welzijn, en hoe je kunt excelleren zonder jezelf te verliezen. Isabel Verstraete deelt haar principes voor het motiveren van diverse teams, en Hans Crijns sluit af met een inspirerend gesprek dat een ode brengt aan de kracht en veerkracht van ondernemers. Laat je inspireren en versterk je liefde voor ondernemen!

Schrijf je hieronder in

Boektopia managementnocturne 2024 - Liefde voor ondernemen

Boektopia managementnocturne - Liefde voor ondernemen

31 Okt 2024

Kortrijk
Meer info
Boektopia managementnocturne 2024 - Human Resources

Boektopia managementnocturne - Human Resources

31 Okt 2024

Kortrijk
Meer info
Boektopia managementnocturne 2024 - Innoveren om te overleven

Boektopia managementnocturne - Innoveren om te overleven

31 Okt 2024

Kortrijk
Meer info