Skip to main content
Jong Voka Summerevent

Jong Voka Summerevent @ Fleur & Poppies

Tijdens ons traditionele Jong Voka West-Vlaanderen Summerevent zijn we dit jaar te gast bij niet één, maar twee ondernemingen: Fleur en Poppies.

Jong Voka summerevent

 

Fleur

Fleur bestaat sinds de jaren 80 als leverancier van planten. In 1998 vestigden ze zich langs de A19 Kortrijk-Ieper, vlakbij de Franse grens. Deze strategische ligging garandeert een uitstekende bereikbaarheid. Op dat moment bestond Fleur uit een complex met een magazijn van 1 ha, een cabrioserre, een 20-tal laadkaaien en een Cash & Carry van 2 ha. Om de groei te ondersteunen, werd telkens opnieuw geïnvesteerd, waardoor ze uitgegroeid zijn tot een moderne, dynamische en menselijke onderneming die steeds z’n familiaal karakter wist te bewaren. Fleur telt op vandaag een 80-tal werknemers, 4 ha serres en een 50-tal laadkaaien.

Poppies

Tot op de dag van vandaag maakt Poppies al zijn delicatessen met dezelfde drive als Meesterbakker Popelier in 1935. Hun filosofie? Alleen de allerbeste ingrediënten kiezen om hun klanten een maximum aan smaak, kwaliteit en samenzijn te garanderen. Intussen is Poppies uitgegroeid tot een wereldwijd bedrijf met meer dan 1000 werknemers, 13 productiesites en een verkoop aan 60 landen wereldwijd. Door de markt voortdurend te verrassen met innovatieve creaties en nieuwe smaken wil Poppies ook de komende jaren blijven groeien.

Programma

  • 18.15 uur: Aankomst bij Fleur met hapje
  • 18.45 uur: Intro Poppies (CEO Patrick Reekmans)
  • 19.15 uur: Vertrek per treintje naar Poppies
  • 19.30 uur: Start rondleiding
  • 20.30 uur: Terug per treintje naar Fleur
  • 20.45 uur: Slotwoord door Voka West-Vlaanderen en Fleur
  • 21.00 uur: Walking dinner

Dit event is volzet. Voor meer info kan je contact opnemen met Astrid De Clerck

Jong Voka visits TVH

Met meer dan 250 ondernemers waren we, vorige week tijdens Vliegende starters / Jong Voka visits TVH. Bekijk hier de aftermovie, of check onze uitgebreide fotoreportage
 


Partners Jong Voka West-Vlaanderen:

 

Axxi

Renewi

 

Stella P

picobello

Adres

Fleur
Proostdiestraat 17
8980 Beselare

Wanneer

Prijs

  • Voka-leden: 40 euro
  • Niet-leden: 60 euro

Extra info

Deze activiteit is volzet.

Voorwaarden

Deze activiteit is gericht op deelnemers tot 40 jaar.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Vraag het @ Voka
DHL
ING
Logo Mensura
Proximus
SD Worx