Skip to main content

Activiteiten

Naar de onderwaterwereld van het ATA-carnet
  • Afgelopen
Netwerking

Naar de onderwaterwereld van het ATA-carnet

Kom kijken, luisteren en leren van elkaars ervaringen met ATA's. Tegelijk krijg je unieke kans om de grootste Europese onderwaterstudio te verkennen bij Lites in Vilvoorde.

Boek AI
  • Afgelopen
Netwerking

Boekvoorstelling: AI in rekrutering

Jean Faniel en Didier Decaestecker hebben dit boek geschreven om een duidelijker beeld te schetsen van wat Artificiële Intelligentie is en vooral wat het niet is.

Businessclub Innovatie
Opleiding

Businessclub Innovatie

Je wilt innoveren maar weet niet hoe er aan te beginnen? Benieuwd hoe anderen het aanpakken? De Businessclub Innovatie geeft inzicht in de aanpak van toonaangevende innovatieve bedrijven. 

Computervaardigheden
  • Volzet
Opleiding

Excel voor dummies

Workshop: Nog niet helemaal weg met de basisfuncties van Excel? Krijg ze nu helemaal onder de knie!

Opleiding logo
Opleiding

Alle hr-policies op een rij

Tijdens deze infosessie leer je de voor- en mogelijke nadelen van het invoeren van hr-policies in jouw onderneming. We lijsten de meest voorkomende policies en hun nuttige clausules op.

Innovatie
Opleiding

BusinessClub Innovatie 2019

Innovatie is vooruitgaan. Stilstaan is achteruitgaan. Maar hoe boeken we die vooruitgang? Innovatie gebeurt niet alleen door nieuwe producten of diensten te ontwikkelen.

Fraxinus
Netwerking

Te gast bij Fraxinus

De leuze van Fraxinus is ‘vertel ons wat u wilt maken, wij maken het mogelijk’. Wilt u dit bedrijf leren kennen? Kom het dan samen met Voka West-Vlaanderen ontdekken!

ING
SD Worx