Skip to main content

Activiteiten

Bedrijvennetwerkdagen
  • Afgelopen
Netwerking

BEDRIJVENNETWERKDAGEN

Op 20 en 21 november 2019 lanceert Kortrijk Xpo Organizations in samenwerking met Voka – Kamer van Koophandel Limburg in Expo Hasselt de BEDRIJVENNETWERKDAGEN. Het doel? Business opportuniteiten a

Sitra
  • Afgelopen
Netwerking

Voka Hotspot: Sitra

De Voka Hotspots bieden een perfect recept om op korte tijd en op een informele manier 15 tot 20 nieuwe contacten te leggen en te linken met tal van bedrijven uit uw regio.

BR
Netwerking

Big Refresh

Wil u helemaal mee zijn met de laatste nieuwe trends? Kom dan zeker langs op woensdag 20 november tijdens onze Big Refresh. Een namidddag vol met GRATIS actuashots staat u te wachten.

MIP @ Webhero
Netwerking

MIP @ Webhero

Op 21 november ontmoeten we elkaar tijdens een nieuwe MIP (Meet Inspiring People). We zijn te gast bij Jo Deferm, oprichter van Webhero. Zijn specialisatie? SEO en online marketing.

zigzag1
Netwerking

ZigZag naar 2029

Is jouw bedrijf klaar voor 2029? Tijdens ZigZag katapulteren we je naar de toekomst en ontdekken we hoe leiderschap in veranderende digitale tijden de onderneming van morgen

Computervaardigheden
  • Volzet
Opleiding

Excel: Het maken van dashboards

Workshop: Een Excel dashboard is dé oplossing. Het is één van de meest krachtige manieren om te rapporteren en gegevens op een efficiënte, overzichtelijke en flexibele manier te visualiseren.

ING
SD Worx