Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • ZOO loopt vol voor Tuinfeest met internationale allure

ZOO loopt vol voor Tuinfeest met internationale allure

  • 14/06/2024

Naar goeie traditie nodigde Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland ondernemers vrijdag uit in de Antwerpse ZOO voor haar jaarlijkse zomerse netwerkavond. Meer dan 1.100 captains of industry, ondernemers en andere vooraanstaande figuren uit het bedrijfsleven en de politiek waren op de afspraak voor dit Tuinfeest. Met de aanwezigheid van een ruime delegatie van afgevaardigden van Kamers van Koophandel uit heel Europa vormde het Tuinfeest dit jaar ook de afsluiter van het Eurochambres Congress 2024.

Op het centrale Flamingoplein van ZOO Antwerpen kwamen dit jaar meer dan elfhonderd ondernemers uit diverse sectoren samen voor de traditionele afsluiter van het voorjaar.Tussen het netwerken door zorgde een nocturnewandeling langs de inslapende bewoners van de ZOO voor extra verstrooiing. Extra aandacht ging daarbij naar de flamingo’s, waarvan Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland onlangs peetouder werd.

‘Onder bekenden even terugblikken op de eerste maanden van dit jaar, maar ook nieuwe contacten leggen in een bruisende sfeer: dat is waar het tijdens het Tuinfeest allemaal om draait. Dankzij deze setting is het Tuinfeest al voor menig ondernemer een opstap naar een extra productief najaar gebleken’, stipt gedelegeerd bestuurder Luc Luwel van Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland aan.

In die zin gaf de aanwezigheid van een grote delegatie van afgevaardigden van Kamers van Koophandel uit heel Europa deze editie van het Tuinfeest extra internationale allure. Het Tuinfeest was een laatste hoogtepunt van het Eurochambres Congress, waarvan Antwerpen dit jaar gaststad was. Drie dagen lang bood een boeiend programma in Antwerpen hun daarbij de kans om nieuwe ideeën voor hun dienstverlening op te doen en te netwerken.

Bekijk hier de foto's

Bekijk hier de foto's

Bekijk hier de photobooth kiekjes

Bekijk hier de photobooth kiekjes

Blik je mee terug?

Contactpersoon

Pieter Leuridan

Communicatiemanager

Benieuwd wie er aanwezig was?

Deze deelnemerslijst bevat enkel de personen die hebben aangegeven dat hun gegevens publiek mogen gedeeld worden.

Raadpleeg hier de deelnemerslijst