Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • Voka Mechelen-Kempen mikt met nieuwe award op jonge ondernemers

Voka Mechelen-Kempen mikt met nieuwe award op jonge ondernemers

  • 31/07/2024

Vier jonge ondernemers uit de regio Mechelen en Kempen maken kans op de 'Voka Prijs Jonge Ondernemer 2024'. Dat is een nieuwe award van Voka Mechelen-Kempen met focus op ondernemers, jonger dan 40. De kandidaten voor de eerste editie zijn Nele Maris (Dirk Maris nv), Kristoffer Van Saet (Van Saet Security), Lode Snackaert (VR Base) en Christoph Pauwels (Fresh & Saucy Foods). De winnaar wordt op 26 september bekendgemaakt. Tijdens het gala 'Voka Prijs Ondernemen 2024'.

De genomineerden voor de Jonge Prijs Ondernemen 2024

De vier ondernemers zijn voorgedragen door Jong Voka Kempen en Jong Voka Mechelen. Twee kandidaten uit de regio Kempen, twee uit de regio Mechelen. "De kandidaten zijn de drijvende kracht achter hun bedrijf. Maar ze belichamen ook de waarden waar de 'Voka Prijs Ondernemen' voor staat. Innovatie, digitalisering en een vernieuwend HR-beleid. En ze hebben oog voor internationaal én duurzaam ondernemen", zeggen Marijn Buijs (voorzitter Jong Voka Kempen) en Carl Desmet (voorzitter Jong Voka Mechelen). "Bij deze prijs draait het echt om de persoon achter het bedrijf. En hoe ze met hun visie en doorzettingsvermogen de onderneming naar een nieuw niveau hebben getild."

Wie is wie?

Nele Maris (Dirk Maris nv), Kristoffer Van Saet (Van Saet Security), Lode Snackaert (VR Base) en Christoph Pauwels (Fresh & Saucy Foods) maken kans op de nieuwe award. De voorzitters van Jong Voka Kempen en Jong Voka Mechelen gingen langs bij de kandidaten om de persoon en het bedrijf nog beter te leren kennen.

Nele Maris (Dirk Maris nv)

Lode Snackaert (VR Base)

Christoph Pauwels (Fresh & Saucy Foods)

Kristoffer Van Saet (Van Saet Security)

Stemmen

Van 1 augustus tot en met 31 augustus kan je zelf stemmen op je favoriete ondernemer. Dat kan via de publieksstemming.

Jouw stem telt mee. Een expertenjury zal - na een uitgebreide pitch van elke kandidaat - de uiteindelijke winnaar kiezen. Die naam wordt op 26 september bekendgemaakt op het gala 'Voka Prijs Ondernemen 2024'.