Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • Opname webinar: Kinderopvang, wat kan je als bedrijf zelf doen?

Opname webinar: Kinderopvang, wat kan je als bedrijf zelf doen?

  • 28/06/2024

Met een tekort van meer dan 15.000 plaatsen in de kinderopvang moeten werknemers vaak terugvallen op vrienden en familie, telewerk en zelfs onbetaald verlof om voor hun kinderen te zorgen. Als werkgever kan je het verschil maken voor jouw medewerkers en bijdragen aan de oplossing voor dit groeiende probleem. In oktober organiseerden wij hierrond een webinar in samenwerking met Voka VZW en Helan Kinderopvang.

Bekijk de opname van deze webinar

Het webinar van 18 oktober 2023 start met een toelichting rond de perspectieven voor de kinderopvang zoals deze momenteel in de septemberverklaring zijn vervat. Vervolgens licht Filip Standaert (Helan Kinderopvang) toe hoe de kinderopvang op vandaag wordt voorzien. Daarna bespreekt Daan Aeyels (senior adviseur Welzijns-en Gezondheidsbeleid bij VOKA vzw) het voorstel van Voka waarbij de werkgever bijkomende opvangplaatsen kan voorzien voor zijn medewerkers.

 

ikvraaghet@voka

Zoek je een klankbord, de juiste contacten of deskundige ondersteuning bij je ambities en uitdagingen? De in-house experts, partners en ondernemers uit het Voka-netwerk geven je graag eerstelijnsadvies op maat van jouw bedrijf. Zo haal je de kennis en ervaring van meer dan 3000 zakenrelaties in huis. Een slimme manier van handelen, als je het ons vraagt

ikvraaghet@voka

Meer informatie over het pilootproject tussen Voka Oost-Vlaanderen & i-Mens

Wens je meer informatie rond het pilootproject tussen Voka Oost-Vlaanderen en i-Mens. Klik hier voor meer informatie rond kinderopvang op maat van jouw bedrijf.

webinar kinderopvang helan

Contactpersoon

Arne Oosthuyse

Manager Opleidingen - Manager Arbeidsmarkt & Onderwijs

imu - vzw - Altez
Gent Jazz 2024
OV - Festival van Vlaanderen
Proximus