Overslaan en naar de inhoud gaan
  • Nieuws
  • Bedrijvencontactdagen Brugge 2024 opnieuw groot succes

Bedrijvencontactdagen Brugge 2024 opnieuw groot succes

  • 25/10/2024

Op 23 en 24 oktober 2024 stond een nieuwe editie van Bedrijvencontactdagen Brugge op het programma in het Beurs-, Meeting- en Congrescentrum Brugge (BMCC). Deze tweede editie in Brugge heeft ook nu weer de verwachtingen meer dan ingelost. In het compleet volzette BMCC Brugge verwelkomden de 150 exposanten 4.361 bezoekers uit (Noord-)West-Vlaanderen.

Bekijk hieronder de foto's

Bekijk hieronder de foto's

Op 2 dagen tijd zoveel mogelijk face-to-face contacten leggen, dat is het doel van dit netwerkevent. Het diverse aanbod exposanten actief in dienstverlening, industrie, toelevering, bouw, retail, toerisme, ICT, groothandel en logistiek zorgt ervoor dat elke bezoeker zijn of haar bezoek waardevol en efficiënt kan invullen. 

Ook hier opnieuw opdracht volbracht voor de organiserende tandem Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen en Xpo Group. 

Meer dan netwerken alleen

‘De toekomst is duurzaam’: het centrale thema van het openingsevent met gastspreker Stefaan Vandist kon op heel wat belangstelling rekenen. Deelnemers kregen concrete tips over hoe bedrijven een verbindend toekomstverhaal voor hun organisatie kunnen creëren, of hoe ze innovatie kunnen inzetten om de toekomst van hun bedrijf te garanderen. Heel wat inspiratie dus om zelf aan de slag te gaan. Inspiratie en stof tot nadenken. 

Zakendoen met je buur

Naast contacten leggen met bezoekers kregen exposanten ook opnieuw de kans om hun mede-exposanten te leren kennen via de speeddateformule: een laagdrempelige manier om heel wat nieuwe contacten te leggen op slechts 45 minuten. Daarmee creëert dit netwerkevent naar goede gewoonte ook opnieuw kansen voor toekomstige zakelijke samenwerkingen tussen exposanten onderling. 

Op naar 2025

In 2025 kan je opnieuw terecht op Bedrijvencontactdagen Kortrijk om jouw lokaal netwerk te boosten: zet alvast 10 & 11 december 2025 in jouw agenda.

Contactpersoon

Evelien Borry

Oorsprongsattesten en exportdocumenten

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag