Skip to main content

Activiteiten

Voka Ambassadeur
Netwerking

Verkiezing Voka Ambassadeur 2019

Op 26 november verkiezen honderden Oost-Vlaamse bedrijfsleiders, ondernemers en prominenten hun nieuwe Voka Ambassadeur tijdens een groots opgezet netwerkevent. Inspirerende spreker Ynzo Van Zanten

visit picanol
Netwerking

Voka Visit Picanol - Industrie 4.0

Op 17 oktober steken we de grens over voor een boeiend bedrijfsbezoek in de provincie West-Vlaanderen. De trip naar Ieper belooft de moeite te worden, want u krijgt er de kans om een kijkje te nemen achter de schermen van Picanol. Een unieke gelegenheid, niet alleen om inspiratie op te doen van dit internationaal gerenommeerd bedrijf, maar ook om uw netwerk te verruimen – u ontmoet er immers gelijkgestemde bedrijfsleiders uit onze buurprovincie.

Netwerking

Voka Visit Fisheye Wetteren

Op 12 december zet Fisheye zijn deuren open voor de Oost-Vlaamse Voka-leden. Een unieke kans om een kijkje achter de schermen te nemen van een verborgen parel in het Wetterse bedrijfsleven!

Netwerking

Voka Visit Allgro

Op 6 februari 2020 geven we het startschot voor een nieuwe reeks Voka Visits. Familiebedrijf Allgro, groothandel en versnijderij van groenten en fruit, bijt de spits af.

Techtrip Israël
Netwerking

Techtrip Israël

In februari 2020 trekt Voka Oost-Vlaanderen op techtrip met een groep ondernemers naar Israël.

Domestic Services
Banque de Luxembourg
Deloitte
ING
Logo Mensura
Proximus
SD Worx
BovaEnviro+
GutzandGlory
G4S
Soundfield
Jobat