Skip to main content

Activiteiten

Crossborder event Eures
Netwerking

Crossborder event Eures

U krijgt er praktische tips over succesvol zakendoen & aanwerven van personeel over de grens en maakt kennis met ondernemers en kennispartners in de grensstreek Nederland-Vlaanderen (specifiek de North Sea Port regio).

ExpertFinder
Netwerking

ExpertFinder - editie logistiek

De eerste editie van ExpertFinder: het matchmaking event tussen ondernemers en experts. Op de Finder-events brengen we u rechtstreeks in contact met universiteiten, kenniscentra en experts omdat we geloven dat het vinden en kennen van de juiste mensen cruciaal is voor de toekomst van uw bedrijf.

Welt 2019 - Haven
Netwerking

Welt 2019 - Haven

Vul uw vacatures in met Welt Gentse haven. Welt ondersteunt uw onderneming in de ontwikkeling van een duurzaam personeels- en opleidingsbeleid met focus op werkplekleren.  

Uitreiking Voka Charter Duurzaam Ondernemen
Netwerking

Uitreiking Voka Charter Duurzaam Ondernemen

Op woensdag 19 juni 2019 is het weer zo ver! Na een jaar vol duurzame inspanningen van verschillende Oost-Vlaamse bedrijven, vindt de uitreiking van het Voka Charter Duurzaam Ondernemen (VCDO) plaats. Niet minder dan 50 bedrijven hebben zich dit jaar ingezet om allerlei acties te ondernemen rond de 17 SDG’s (sustainable development goals).

Techtrip Israël
Netwerking

Techtrip Israël

In februari 2020 trekt Voka Oost-Vlaanderen op techtrip met een groep ondernemers naar Israël. Ontdek het programma en boek uw ticket!

Deloitte
ING
Logo Mensura
Proximus
SD Worx
BovaEnviro+
GutzandGlory
G4S
Soundfield
Jobat Media