Skip to main content

Activiteiten

Bryo infosessie Oost-Vlaanderen
Netwerking

Bryo infosessie Oost-Vlaanderen

Heb je een onderneming opgestart, al dan niet in bijberoep? Of wil je op korte termijn starten? Zit je nog met een idee dat je verder wil verfijnen? Kom vrijblijvend op 27 augustus naar de infoavond over Bryo bij Voka - Kamer van Koophandel Oost-Vlaanderen.

Preventieforum 2019-2020
Netwerking

Preventieforum 2019-2020

Wilt u uw preventiebeleid actueel houden, dit toetsen bij andere bedrijven en voorbereiden op de toekomst? Volg dan het Voka Preventieforum, al jarenlang niet zomaar een netwerk voor preventieadviseurs.

Think Big
Netwerking

Think Big - Durf Groeien

Op 30 september organiseert Voka Oost-Vlaanderen ‘Think Big’, een inspirerend event voor en door bedrijven die durven groeien. Honderden ondernemers met groeiambities verzamelen in het S.M.A.K.

breakfast club
Netwerking

Breakfast Club

Op 2 oktober organiseert Jong Voka de Breakfast Club voor en door jonge ondernemers. Vijf starters komen dan hun verhaal pitchen en staan te popelen om feedback te krijgen van de aanwezigen.

Jong Voka Oost-Vlaanderen
Netwerking

Jong Voka Oost-Vlaanderen On Tour

Op woensdag 16 oktober bezoekt Jong Voka Oost-Vlaanderen drie veelbelovende bedrijven in Gent. Ben je benieuwd hoe Sofico, Robovision en Be-Mobile gegroeid zijn, waar ze mee bezig zijn en voor we

stamgasten
Netwerking

Stamgasten

Op donderdagavond 24 oktober vindt de zesde editie van Stamgasten plaats. Invloedrijke sprekers hoeven niet altijd voor een auditorium te staan.

Techtrip Israël
Netwerking

Techtrip Israël

In februari 2020 trekt Voka Oost-Vlaanderen op techtrip met een groep ondernemers naar Israël. Ontdek het programma en boek uw ticket!

Deloitte
ING
Logo Mensura
Proximus
SD Worx
BovaEnviro+
GutzandGlory
G4S
Soundfield
Jobat Media