Een avond vol inspiratie, netwerken én een unieke kijk achter de schermen bij Axor Industriebouw? Noteer maandag 23 september 2024 alvast in je agenda want dan verwelkomen we je graag voor een nieuwe editie van 'Onder Ondernemers'!
![](/sites/default/files/inline-images/Onder%20ondernemers%20Axor.png)
Achter de schermen bij...
Noord-Limburgse industriebouwer Axor
De eerste stenen van Axor werden gelegd in 1996. Jaak Van Hoef en toenmalig vennoot Patrick Das staken de handen uit de mouwen en starten hun eigen bedrijf. Samen hadden ze maar liefst 20 jaar ervaring op zak. In één jaar tijd groeide het bedrijf van drie werknemers naar drie montageploegen. Na 7 jaar werd het een echt familiebedrijf, zoon Jo Van Hoef stapte in de zaak waarna dochter Inge Van hoef volgde. In 2014 namen ze Axor officieel over.
Vorig jaar verhuisde het familiebedrijf naar een knappe nieuwbouw aan de industriezone Kanaal in Bocholt. 3.500 m² magazijn, gecombineerd met 2.700 m² kantoor zorgt ervoor dat Axor klaar is voor de toekomst.
![](/sites/default/files/inline-images/Caroline%20Charite%CC%81%20Fotografie%20Luchtfoto%202.jpg)
Culinaire hoogstandjes van...
... Alex Clevers, sterrenchef en eigenaar van Vivendum
Bij Vivendum geloven ze in duurzame gastronomie en zijn ze vastbesloten om onze planeet te beschermen en te behouden. Daarom gebruiken ze veel hoogwaardige ingrediënten die lokaal geproduceerd en seizoensgebonden zijn.
Hun chefs bereiden elk gerecht met zorg en creativiteit, en verminderen zo onze ecologische voetafdruk. Ze zijn er trots op dat ze hun gasten niet alleen (h)eerlijke gerechten, maar ook een duurzame culinaire ervaring bieden die bijdraagt aan een betere toekomst voor ons allemaal.
Licata Vini zorgt voor Italiaanse topwijnen en de lekkerste koffie wordt voorzien door Monx Roasters.
![Alex Clevers, sterrenchef en eigenaar van Vivendum](/sites/default/files/styles/1920_width/public/images/53612568235_f88792f04b_c_0.jpg?itok=prDE-V3V)
Ook lid worden van Voka One? Ontdek hier alles over het netwerk.