Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Voka Lokaal Kempen Midden: 7-in-1 met David Criekemans

Wil je mee zijn met de laatste ontwikkelingen in de geopolitieke scene, de Amerikaanse presidentsverkiezingen én de impact dat dit alles zal hebben op jouw onderneming, kom dan op woensdagavond 23 oktober naar de 7-in-1. Een avond boordevol netwerkgelegenheid met ondernemers en politici uit jouw regio. We worden bovendien ontvangen bij A-Kwadraat en genieten van een walking dinner. Dat wil je niet missen!

De 7-in-1 is al vele jaren een traditie die je niet wil missen. De avond heeft dit jaar 3 hoofdingrediënten: 

  1. Netwerken met een grote groep ondernemers en lokale politiekers uit jouw regio, vergezeld door een heerlijke walking dinner.
  2. Een keynote door David Criekemans, professor aan de Universiteit Antwerpen en Politicoloog.
  3. Een kennismaking met A-Kwadraat

Als maatwerkbedrijf stelt A-kwadraat meer dan 500 mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te werk in Turnhout, Gierle en Hoogstraten, en op locatie bij heel wat bedrijven in de buurt. 

A-kwadraat staat voor duurzame waardecreatie in een competitieve omgeving. De laatste twee jaren hebben ze ingezet op een verruiming van hun missie: voor meer en meer diverse groepen verlagen zij de drempel naar betaald werk. Zo helpen zij mee de werkzaamheidsgraad in onze regio te verhogen.

Het programma

  • 18.00u: Ontvangst
  • 18.30u: Walking dinner    
  • 19.15u: Verwelkoming en inleiding A-Kwadraat    
  • 19.30u: Keynote David Criekemans    
  • 20.15u: Netwerking    
  • 23.00u: Voorzien einde

Jouw spreker

Prof. Dr. David Criekemans is een gerenommeerde expert in geopolitiek en internationale politiek, werkzaam aan de Universiteit Antwerpen en andere internationale instellingen. Hij heeft talrijke publicaties op zijn naam, waaronder het standaardwerk "Geopolitiek, ‘geografisch geweten’ van de buitenlandse politiek?" en recent "Geopolitieke Kanttekeningen 2011-2018, en daarna." 

Criekemans richt zich op de geopolitieke transities, Europese crises, en de verhouding tussen grote wereldmachten zoals de VS, China, en Rusland.

David Criekemans
Het bestuur van Voka Lokaal Midden Kempen:
Van den Brande, Koen (ENKO), Jan Mertens (Contineo), Boeckx, Bart (Vanhout), De Gruyter, Dominic (PFL), Hendrickx, Marc (SKYNET), Huybrechts, Philippe (CARFIL), Michal Teunkens (Mighty Monday Consulting), Janssens, Jurgen (Ecj-Automation), Noyens, Lien (JANNOYENS), Van Roey, Pat (VANROEY), Verschueren, Thomas (FRAKO).

Adres

A-Kwadraat,
Everdongenlaan 27
2300 Turnhout

Wanneer

Prijs

€ 85 voor Voka-leden, € 130 voor niet-Voka leden

Voorwaarden

Lees hier onze voorwaarden.

Adres

A-Kwadraat,
Everdongenlaan 27
2300 Turnhout

Wanneer

Prijs

€ 85 voor Voka-leden, € 130 voor niet-Voka leden

Voorwaarden

Lees hier onze voorwaarden.