Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Innovation Academy 2025

Innovatie

Ontdek en bevorder de innovatie van de toekomst

In een wereld die voortdurend in beweging is, is innovatie essentieel voor bedrijven die relevant willen blijven. Innovatie gaat echter verder dan alleen technologie. Het omvat een breed scala aan niet-technologische elementen die cruciaal zijn voor het succesvol ontwikkelen van innovatieve projecten en het naadloos integreren van vernieuwingen in de kern van jouw organisatie.

Waarom deelnemen?

De Innovation Academy biedt een unieke gelegenheid om de essentiële bouwstenen van innovatie te ontdekken en de vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn om innovatie binnen jouw organisatie te stimuleren. Daarnaast krijg je de kans om te netwerken met een gemeenschap van gelijkgestemde professionals.

Programma

More info soon! 

Format

De opleiding biedt een gebalanceerde mix van theoretische kaders, praktische oefeningen en inspirerende getuigenissen van meer dan 20 experts. Innovatiemanagers uit gerenommeerde bedrijven delen ook hun ervaringen.

Deelnemers hebben de mogelijkheid om theoretische concepten direct toe te passen op praktijkgerichte bedrijfscases, wat resulteert in een hands-on leerervaring. Daarnaast is er volop gelegenheid om te netwerken met andere professionals. Aan het einde van de opleiding ontvangt elke deelnemer een certificaat en wordt de ervaring afgesloten met een walking dinner.

Voor wie?

Dit programma is ontworpen voor:

Innovatiemanagers, R&D-manager, ingenieurs, projectleiders, productontwikkelaars, zaakvoerders..

Professionals met enige ervaring in innovatietrajecten binnen hun organisatie zijn eveneens welkom. Deelnemers worden aangemoedigd om hun ervaringen te delen en hun kennis van innovatie verder uit te breiden.

Interesse?

Plan vrijblijvend een gesprek in voor een intake en wordt uitgenodigd op de kennismakingsavond! 

Ik wil graag meer informatie

Kmo-portefeuille

Voor deze opleiding kan je ook gebruikmaken van de kmo-portefeuille. Jouw aanvraag dient te gebeuren ten laatste binnen de 14 dagen na de eerste sessie via www.kmo-portefeuille.be. Indien je beroep doet op de kmo-portefeuille, dien je nog btw op de volledige opleidingskost te betalen. 

Benodigde informatie kmo-portefeuille 

  • Het registratienummer van Voka – Kamer van Koophandel Oost-Vlaanderen: DV.O105301
  • Type dienstverlening: opleiding 
  • Datum opleiding: 07/02/2025
  • Aantal opleidingsuren: 56 
  • Thema: Innovatie

Contactpersoon

Carolyn Bednarz

Groeitrajecten - Innovatie

Wanneer

Prijs

 

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

OV - Festival van Vlaanderen

Contactpersoon

Carolyn Bednarz

Groeitrajecten - Innovatie

Wanneer

Prijs

 

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

OV - Festival van Vlaanderen