Skip to main content
Bryo Roadshow

Bryo Roadshow Najaar 2019

Bryo is de starterswerking van Voka. Bij Voka- Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland starten we elke maand een nieuwe Bryo-traject. Deze trajecten zijn opgedeeld naargelang de levensfase van een bedrijf.

Tijdens deze roadshow kan je op een informele manier kennismaken met de verschillende trajecten.

Bryo Roadshow

Bryo StandUp

Een idee of nog geen idee? Dan is Bryo StandUp iets voor jou. Dit traject focust op prestarters om hen te helpen om een idee om te zetten in een gefundeerd businessmodel. In twaalf intensieve sessies loodsen we jou door de basis van het ondernemerschap.

Bryo StartUp

Heb je die eerste euro omzet binnen en wil strategisch groeien? Dan is Bryo StartUp het ideale traject voor jou. Tijdens maandelijkse bijeenkomsten staan kennisdeling en peer-to-peer-learning centraal. Aanvullend krijg je individuele coaching op vlak van strategie en financiering.

Bryo ScaleUp

Na de initiële startersfase komen er tal van uitdagingen op je af. Bryo ScaleUp focust op bedrijven die meer dan 100.000 euro omzet hebben en die met bepaalde uitdagingen zitten rond transitie zoals het aanwerven van een eerste werknemer, internationaliseren, het uitbreiden van vestigingen, …

Tijdens de roadshow kan je ook kennismaken met het voltallig Bryo-team en netwerken met andere starters.

PROGRAMMA:

18.30 uur tot 19.00 uur: Ontvangst

19.00 uur tot 19.30 uur: De 10 geboden van het ondernemerschap

19.30 uur tot 19.50 uur: Voorstelling Bryo-trajecten

19.50 uur tot 21.00 uur: Netwerken

Adres

Markgravestraat 12
2000 Antwerpen

Wanneer

Prijs

Deze infosessie is GRATIS

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Deloitte
facilicom
Four & Five
ING
Logo Mensura
NN
Proximus
Recrewtment
SD Worx