Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
Voka Opleiding

Boost de waarde van je bedrijf door een digitale strategie

Digitalisering, IT & Technologie

In de huidige snel veranderende markt is digitalisatie niet langer een optie, maar een noodzaak. Bedrijven die inzetten op een sterke digitale strategie kunnen hun processen optimaliseren, kosten verlagen en klanttevredenheid verhogen. Bovendien opent de integratie AI nieuwe deuren voor innovatie en groei. AI kan helpen bij het analyseren van data, het voorspellen van trends en het automatiseren van repetitieve taken, waardoor je team zich kan richten op strategische beslissingen en verdere groei van jouw bedrijf.

Over de Workshop

In slechts een halve dag ontdek je hoe digitalisatie je bedrijfswaarde kan verhogen. Lien Callens, ex-CIO van P&G en TVH Parts, neemt een ochtend mee rond het optimaliseren van bedrijfsprocessen en het ontwikkelen van een effectieve digitale strategie, voorbij de gebruikelijke oplossingen zoals Office365.

Jij gaat terug naar jouw bedrijf met

  • Een concreet framework voor het ontwikkelen van een digitale strategie
  • Een beter begrip van hoe je bedrijfsprocessen kunt optimaliseren
  • Inspiratie en praktische ideeën om de waarde van je bedrijf te verhogen

Agenda

We behandelen volgende thema's om tot een waarde creërende digitale strategie te komen:

  • We starten bij het begin: jouw bedrijfsstrategie
  • Daarna bekijken praktisch hoe jij jouw bedrijfsprocessen kan stroomlijnen en optimaliseren
  • Lien licht haar framework voor digitalisatie toe aan de hand van een concrete use case
  • Ten slotte eindigt Lien met een keynote over AI: "Inzichten over de rol van AI in moderne bedrijfsstrategieën"

Wie ben jij?

Gericht op beslissing nemers van bedrijven met minimaal 25 werknemers die goesting hebben om hun bedrijf via digitalisering te optimaliseren. Dit is geen technische cursus, maar een strategische benadering voor bedrijfsoptimalisatie.

Wie is Lien?

Lien Callens - LinkedIn profiel

Lien is een strategic advisor in afstemmen van digitale strategieën met business strategieën en de vertaalslag naar concrete actieplannen. Lien nam verschillende CIO alsook Shared Service leadership rollen op bij Procter and Gamble en was 3 jaar lang CIO bij TVH Parts. Bovenop een ruim opgebouwde executive ervaring is Lien ook een Insead Certified Corporate Governance non-executive director. Lien zetelt in de raad van bestuur van De Watergroep en Azulatis, is board Chair van Novable en is voorzitster van de raad van advies van Swave. Lien is mentor bij imec.istart en kbc start-it voor digitale start-ups.

Foto Lien Callens

Contactpersoon

Miel Kurris

Innovatie - Groeitrajecten

Wanneer

Prijs

Leden: €235.00
Niet-leden: €235.00

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Gent Jazz 2024
OV - Festival van Vlaanderen

Contactpersoon

Miel Kurris

Innovatie - Groeitrajecten

Wanneer

Prijs

Leden: €235.00
Niet-leden: €235.00

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Gent Jazz 2024
OV - Festival van Vlaanderen