Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • Ondernemers 13 - nieuws over TVH Equipment, Howest en West-Vlaams toerisme

Ondernemers 13 - nieuws over TVH Equipment, Howest en West-Vlaams toerisme

  • 06/09/2024

Een warm, nieuw ‘Nest’ voor TVH Equipment in Waregem 

Net voor de zomer heeft TVH Equipment al zijn Waregemse activiteiten gecentraliseerd in een stateof- the-art nieuw gebouw, strategisch neergeplant langs de E17. Omdat de ronde vorm met de opvallende zonnewering veel weg heeft van een vogelneststructuur, werd het gebouw intern ‘Het Nest’ gedoopt. Met de verhuis van het hoofdkantoor naar de Mannebeekstraat is de Belgische marktleider in de verhuur en verkoop van industriële machines helemaal klaar voor verdere strategische groei. TVH Equipment deelt het iconische, volledig ronde gebouw met mateco IT, een wereldwijde aanbieder van geavanceerde technologische oplossingen voor de mateco groep.

Een warm, nieuw ‘Nest’ voor TVH Equipment in Waregem

Howest biedt gratis videowerk en rebranding voor ondernemingen 

Voor het komende academiejaar 2024-2025 is Howest op zoek naar lokale ondernemers of kleine bedrijven die willen samenwerken met getalenteerde studenten digitale vormgeving. Om studenten écht te challengen werken ze jaarlijks samen met echte bedrijven/echte klanten. Howest is daarom op zoek naar ondernemingen en organisaties die kosteloos hun huisstijl en branding onder handen willen laten nemen, of die een wervende promovideo en portretvideo willen laten creëren. Studio.OOG is de naam van de creatieve omgeving. Meer informatie en je kandidaat stellen kan via de website studiooog.myportfolio.com


Europa investeert 2,8 miljoen euro in West-Vlaams toerisme 

Europa investeert 2,8 miljoen euro in innovatieve toeristische projecten in West- Vlaanderen. De steun komt er via het Interregprogramma France-Wallonie-Vlaanderen. Ook de provincie West-Vlaanderen doet een investering van 554.129 euro. De budgettaire middelen worden ingezet voor nieuwe wandelnetwerken in de Kasteelbossen en Scheldemeersen, de optimalisatie van het West-Vlaamse fietsnetwerk en innovatieve toeristische belevingen rond kastelen en abdijen in het Brugse Ommeland. Het toerisme in West-Vlaanderen krijgt een totale impuls van 4,67 miljoen euro. Westtoer is een belangrijke spil in het uitrollen van alle projecten.


51 

Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen en POM West-Vlaanderen reikten op 25 juni de Voka Charter Duurzaam Ondernemen (VCDO)- jaarcertificaten uit aan 51 bedrijven die met succes duurzaamheid hebben geïntegreerd in hun kernactiviteiten. Het VCDO-programma heeft als doel bedrijven te coachen om duurzaamheid te verankeren in hun bedrijfsstrategieën. Met de uitreiking bereiken de deelnemers een mijlpaal in het streven naar een duurzamere bedrijfswereld.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag

Artikel uit publicatie