Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • Voka Culinair meets Limburgse Wijnbouw: "Grand Cru Netwerking"

Voka Culinair meets Limburgse Wijnbouw: "Grand Cru Netwerking"

  • 28/06/2024

Op 11 juni 2024 vond er een bijzondere netwerksessie plaats waarin de werelden van culinaire passie en wijnbouw elkaar ontmoetten. Bij Gast Offices in Lummen kwamen leden van Voka Culinair, een netwerkclub voor ondernemers met een passie voor koken en culinaire productkennis, samen met professionals en wijnboeren van het Netwerk Limburgse Wijnbouw voor een unieke ervaringsuitwisseling.

Deze gezamenlijke sessie bood de perfecte gelegenheid voor de aanwezigen om te genieten van de harmonieuze combinatie van verfijnd eten en uitmuntende wijnen. De avond werd verlevendigd door een wijnproeverij verzorgd door Ilse Swennen van Wijndomein De Steinberg. Haar deskundigheid en passie voor wijn zorgden voor een inspirerende tasting waarbij de gasten kennis konden maken met de fijnste wijnen die Limburg te bieden heeft.

Naast de voortreffelijke wijnproeverij, werd de catering verzorgd door Vik Nelissen. Zijn culinaire creaties vulden de wijnen perfect aan, waardoor de deelnemers een onvergetelijke gastronomische ervaring beleefden. Het samenspel van smaakvolle gerechten en uitgelezen wijnen benadrukte het thema van de avond: de perfecte samensmelting van eten en drinken.

Met een opkomst van ongeveer 30 personen bood de bijeenkomst een intieme setting waar volop ruimte was voor netwerken en het delen van ervaringen. Ondernemers en wijnprofessionals konden nieuwe contacten leggen, ideeën uitwisselen en inspiratie opdoen voor toekomstige samenwerkingen.

De minisessie tussen Voka Culinair en het Netwerk Limburgse Wijnbouw was meer dan een simpele netwerkbijeenkomst. Het was een viering van de kunst van het koken en wijnmaken, waar de deelnemers niet alleen genoten van de heerlijke producten, maar ook hun kennis en passie deelden. Deze unieke ervaringsuitwisseling onderstreepte de synergie die we met Voka - KvK Limburg wilde creëren tussen culinaire creativiteit en wijnbouw, en liet zien hoe deze twee werelden elkaar kunnen versterken en verrijken.

Voka Culinair en Limburgse Wijnbouw behoren tot de belevingsnetwerken van Voka - KvK Limburg. Ook deel uitmaken van deze unieke club? Klik dan hier voor meer informatie.

Contactpersoon

Elien Wuestenberghs

Coördinator events