Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • Vijfde euregionale handelsmissie op rij

Vijfde euregionale handelsmissie op rij

  • 27/06/2024

Deze rubriek is voorbehouden voor nieuws van onze leden. Want die zitten niet stil. Iedere dag verwezenlijken ze nieuwe dromen en gaan ze nieuwe uitdagingen aan. Wij zetten al die bedrijvigheid met veel plezier in de bloemetjes!

Armand Vliegen en zijn euregionale netwerk one two GO gaat dit najaar op handelsmissie richting Luxemburg. Een veertigtal ondernemers uit beide Limburgen gaan samen Luxemburg Stad en omgeving verkennen. Naast een ontvangst op de ambassade zullen ze de krant Luxemburger Wört, de private-bankafdeling van Pictet en de Belval-site bezoeken. 
Het idee van een regionale handelsmissie is ontstaan in 2018 na een lezing van de gouverneur van Nederlands Limburg op bezoek bij de Belgisch Limburgse gouverneur.

Grenzeloos ondernemen is grenzeloos netwerken
Op deze trip staat grenzeloos netwerken centraal in combinatie met het bezoeken en ontdekken van het bedrijfsleven en de stad en streek Luxemburg. Op de terugweg lunchen we in de brasserie van Wout Bru in Le Sanglier des Ardennes, voorafgegaan door een woordje van de directie over de marketing- en salesplannen van dit instituut.

Heb je interesse in een deelname aan deze tweedaagse trip, mail of bel met de organisator Armand Vliegen: 
armand@one-two-go.nl – 00316502055 61

Contactpersoon

Kristien Put

Coördinator Bedrijvig Limburg

Verhoog je zichtbaarheid

Met onze mediapartnerships kan je intekenen op diverse communicatiepakketten en jaardeals. Zo bereik je een enorm lezerspubliek van ervaren en beginnende ondernemers en geïnteresseerden allerhande.

word jij onze mediapartner?
imu - vzw - Altez
Gent Jazz 2024
OV - Festival van Vlaanderen
Proximus

Artikel uit publicatie