Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • Verlaat paasfeest bij Voka Oost-Vlaanderen

Verlaat paasfeest bij Voka Oost-Vlaanderen

  • 24/04/2024

Bij Voka Oost-Vlaanderen is er altijd een reden voor een feestje. Pasen was dan wel twee weken voorbij, toch leek die dag  dé ideale feestdag om te herbeleven met de collega’s. En wat is leuker dan een heuse paasbrunch? Afspraak met zijn allen op 16 april in Voka Vaart in Aalst.

 

Na de overheerlijke brunch met chocolade, wraps, salades en andere lekkernijen was het tijd om de beentjes te strekken. De opdracht? Paaseitjes zoeken! Neen, niet zomaar een paaseierenjacht, maar wel een zoektocht naar het gouden ei. De locatie van het gouden ei was te vinden via hints die over Voka Vaart verspreid waren in … (jawel) gekleurde eitjes. 

Vooraleer de Oost-Vlaamse collega’s aan de zoektocht konden beginnen, moest er nog één opdracht voltooid worden: vier vrijwilligers met matching paashoedje moesten al wandelend een ei laten balanceren op een lepel. Een beetje valsspelen was toegelaten. Dus aan amusement zeker geen gebrek.

Dat amper vijf minuten hierna het gouden ei al zou gevonden worden... hadden onze ceo’s (chief entertainment officers), collega Stephanie (HR) en stagiaire Lara niet verwacht. Maar dat kon zeker de pret niet drukken, want iedereen ging naar huis met een volle maag, een prettig gevoel en (hoe kan het ook anders) … chocolade!

Gent Jazz 2024
OV - Festival van Vlaanderen