Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Samen bouwen aan de toekomst

  • 28/05/2024

Sterke bedrijven verdienen een werkgevers­organisatie die hen versterkt, verbindt en verdedigt.

 

 

 

 

 

 

 

Johann Leten 

  • Gedelegeerd bestuurder 
    Voka – Kamer van Koophandel Limburg

  • Lid managementcomité 
    Voka – Vlaams netwerk van ondernemingen

  • Vice-chairman Belgian Chambers 
    of Commerce and Industry

Sterke bedrijven verdienen een werkgevers­organisatie die hen versterkt, verbindt en verdedigt. In 2023 hebben we daarom het gaspedaal nog wat steviger ingeduwd. Niet omdat het moet, maar omdat we het willen.

Het afgelopen jaar stonden we als betrouwbare partner naast jou, met meer dan 130 opleidingen, 56 netwerken en 1.958 lobbydossiers. En ook in 2024 zullen we opnieuw alles uit de kast halen voor jou. Als grootste Kamer van België kan je op ons rekenen voor expertise en ondersteuning om het ondernemersklimaat in Limburg te bevorderen.

We houden het niet alleen bij woorden, maar tonen je ook de daden. Zo zijn we dit jaar gestart met de duurzame renovatie en uitbreiding van ons gebouw. In 2024 kunnen we jou op die manier een nog betere dienstverlening aanbieden en onze medewerkers een inspirerende werkplek garanderen.

Ik zou via deze weg nog graag onze uittredende voorzitter Karin Van De Velde willen bedanken voor haar visie en engagement de afgelopen vier jaar. Zij heeft onze organisatie mee door de verschillende mondiale crisissen geloodst, wat allesbehalve vanzelfsprekend was. Hiervoor zijn wij haar erkentelijk. Haar opvolger Joris Vrancken wens ik alle succes toe. Ik ben ervan overtuigd dat hij de juiste persoon is om ons samen met jullie verder te laten groeien. Want alleen door samen te ondernemen kunnen we samen groeien en van ondernemen in Limburg een succesverhaal maken.

Contactpersoon

Kristien Put

Coördinator Bedrijvig Limburg

Verhoog je zichtbaarheid

Met onze mediapartnerships kan je intekenen op diverse communicatiepakketten en jaardeals. Zo bereik je een enorm lezerspubliek van ervaren en beginnende ondernemers en geïnteresseerden allerhande.

word jij onze mediapartner?