Overslaan en naar de inhoud gaan
  • Nieuws
  • Ropak werkt mee aan Vlaams RERUN-project

Ropak werkt mee aan Vlaams RERUN-project

  • 27/08/2024

Deze rubriek is voorbehouden voor nieuws van onze leden. Want die zitten niet stil. Iedere dag verwezenlijken ze nieuwe dromen en gaan ze nieuwe uitdagingen aan. Wij zetten al die bedrijvigheid met veel plezier in de bloemetjes!

 

Het Genkse Ropak is gespecialiseerd in ontwerp en productie van verzendverpakkingen op maat en displays, voor kleine en grote bedrijven uit diverse sectoren. Ropak werkt onder meer mee aan het Vlaamse RERUN-project, dat via laagdrempelige automatisatie van sorteer- en verwerkingsprocessen en een slimme logistieke keten het hergebruik van papier en karton wil opschalen en rendabel en breed implementeerbaar maken. Samen met partners wil Ropak bewustwording creëren rond het hergebruik van papier-karton-bedrijfsafval binnen Vlaanderen, met onder meer onderzoek of het haalbaar is om een deel van deze reststromen in te zetten voor hergebruik en herbestemming, als alternatief voor recyclage. Het RERUN-project ontvangt financiële steun van VLAIO en Vlaanderen Circulair.

Contactpersoon

Kristien Put

Coördinator Bedrijvig Limburg

Verhoog je zichtbaarheid

Met onze mediapartnerships kan je intekenen op diverse communicatiepakketten en jaardeals. Zo bereik je een enorm lezerspubliek van ervaren en beginnende ondernemers en geïnteresseerden allerhande.

word jij onze mediapartner?

Artikel uit publicatie