Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • Monx beleving tot bij bedrijven en mensen brengen

Monx beleving tot bij bedrijven en mensen brengen

  • 05/03/2024

Deze rubriek is voorbehouden voor nieuws van onze leden. Want die zitten niet stil. Iedere dag verwezenlijken ze nieuwe dromen en gaan ze nieuwe uitdagingen aan. Wij zetten al die bedrijvigheid met veel plezier in de bloemetjes! 

Een nieuwe installatie om koffie te branden met een verdrievoudiging van de capaciteit en een laag energieverbruik. Hiermee onderscheiden Jan en Wilfried van Monx Roasters zich op een duurzame manier. “Er zijn maar enkele koffiebranders in België die werken met Loring, een fabrikant uit de Verenigde Staten. We hebben twee jaar moeten wachten, maar zijn blij dat we kwaliteit en duurzaamheid kunnen combineren.”
Om in te spelen op de groei van de afgelopen jaren, namen ze in januari ook hun intrek in een industrieel pand in de Industriezone De Waerde in Zonhoven. De extra productieruimte met showroom biedt nieuwe mogelijkheden om door te groeien. 
“In 2024 gaan we ‘Monx Mornings’ organiseren. Hiermee willen we de Monx-beleving tot bij bedrijven en de mensen brengen.
Mensen blij maken met kleine gelukjes zoals fijne en lekkere koffiemomenten, thuis en op het werk. Daar doen we het voor…”, besluit Jan.

www.monx.be

Contactpersoon

Kristien Put

Coördinator Bedrijvig Limburg

Verhoog je zichtbaarheid

Met onze mediapartnerships kan je intekenen op diverse communicatiepakketten en jaardeals. Zo bereik je een enorm lezerspubliek van ervaren en beginnende ondernemers en geïnteresseerden allerhande.

word jij onze mediapartner?

Artikel uit publicatie