Overslaan en naar de inhoud gaan

Isolde Paulissen van Arx Services

  • 27/08/2024

Jong Voka staat niet alleen open voor zelfstandigen, CEO’s en zaakvoerders, maar zeker ook voor werknemers. Ons ondernemersnetwerk verwelkomt zelfs buren van over de grens. Om dat te bewijzen hebben we een gesprekje met Isolde Paulissen van Arx Services, een IT-ontzorgingsbedrijf uit de Nederlandse grensgemeente Sittard. Sinds een jaar hebben ze een nieuw doel: Belgisch Limburg veroveren.

Ook mij mag je letterlijk een grensgevalletje noemen”, lacht Isolde. “Ik ben weliswaar Nederlandse maar heb mijn volledige opleiding doorlopen in België. Op Hogeschool PXL in Hasselt haalde ik het diploma van communicatiemanagement en vervolgens aan de VUB een master in de communicatiewetenschappen. Een kleine drie jaar geleden ben ik bij Arx Services gestart in een marketing- en communicatiefunctie. En nu neem ik in dit I(C)T-detacheringsbureau meer en meer een accountmanagementrol op. Top, want elke dag steek ik nieuwe IT-kennis op.”

Ook een Nederlands bedrijf kan lid worden van Jong Voka Hasselt
“Tot nu toe ben ik de enige Nederlandse die het heeft gewaagd om zich aan te sluiten bij Jong Voka”, vertelt Isolde. “Doordat ik heb gestudeerd in België, wist ik dat er zoiets als Jong Voka bestond. En toen ik van het Arx-team de kans kreeg om de Belgische markt te gaan verkennen, ben ik meteen lid geworden. Ik ben weliswaar in loondienst bij Arx en dus geen zelfstandige, maar dat neemt niet weg dat ik over een heel ondernemende natuur beschik. Laat ze maar komen, die uitdagingen en kansen.”
“Dat is trouwens ook de reden waarom werken bij Arx Services me zo bevalt. Het bedrijf staat erom bekend dat het alle uitdagingen aangaat. De Limburgse markt in België verkennen en vervolgens veroveren is er daar één van. We geloven er echt in dat we met onze aanpak, diensten en bemiddelingsmethode veel kunnen betekenen voor de Belgische markt, zowel voor de kleine, middelgrote als grote ondernemingen. Werkpuntje voor mij is het verschil tussen kmo’s en mkb’s onthouden, want dat is nog geen automatisme. Vaak moet ik me eerst de vraag stellen waar ik me op dat moment precies bevind. Is dat in België, dan zijn het kmo’s”, lacht Isolde.

IT-aanbod gericht op 100% ontzorgen
“We hebben IT-professionals in de breedste zin in huis met expertise in technische en functionele IT-support, business consultancy en software development. Die deskundigen sturen we uit naar plekken waar ze het best inzetbaar zijn. We bieden maatwerk en kijken altijd of er überhaupt een match is tussen de opdrachtgever en onze werknemers. Pas als die klik er is, worden onze consultants daar voor een bepaalde periode geplaatst.” 
“Met ons aanbod IT by Arx Services willen we kmo’s zoals bijvoorbeeld advocaten en bouwbedrijven helpen bij hun complexe IT-vraagstukken, vaak hebben ze immers geen echte IT-kennis in huis. Wij ontzorgen ze door hun de volledige IT uit handen te nemen, het netwerk en de hardware te installeren, de volledige IT-omgeving te beheren en ook telefonische ondersteuning te bieden. Ik ben blij hen als accountmanager te kunnen bijstaan.”

Jong Voka is synoniem voor leuk netwerken
“Ik herinner me die eerste keer op Jong Voka nog zo levendig. Ik vertelde dat ik werkte voor een Nederlands bedrijf – dat bleek een echt unicum, dat ik werknemer was en helemaal in mijn eentje naar Jong Voka kwam. En toen hoorde ik die kreet: ‘Amai, jij durft!’ Maar het zijn enorm interessante events en leuke babbels! Ik kijk bijvoorbeeld altijd uit naar de ‘Mentor in the Morning’-events, dat zijn sessies waarbij een ondernemer zijn of haar verhaal komt vertellen. Daar heb ik al veel uit geleerd.” 

Contactpersoon

Laurens Kuijpers

Coördinator Jong Voka Limburg

Verhoog je zichtbaarheid

Met onze mediapartnerships kan je intekenen op diverse communicatiepakketten en jaardeals. Zo bereik je een enorm lezerspubliek van ervaren en beginnende ondernemers en geïnteresseerden allerhande.

word jij onze mediapartner?

Artikel uit publicatie