Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • Enkele Fun Facts over Vincent Guelinckx

Enkele Fun Facts over Vincent Guelinckx

  • 27/06/2024

Ondernemers zijn meer dan ondernemers alleen. Met deze rubriek willen we de persoon achter een bedrijf voorstellen aan de hand van enkele leuke en persoonlijke vragen.

Vincent Guelinckx, AE

Waar kunnen we je vinden als je niet aan het werken bent?
Dan ben ik aan het sporten. Als ik weinig tijd heb, is dat voornamelijk lopen. Of fietsen als ik wat meer tijd heb. Daarnaast ben ik een fervente tuinier. Van lente tot herfst is er altijd wel wat te doen. En als het werk klaar is, gaat de BBQ steevast aan.

Hou je meer van een strandvakantie of van een citytrip?
Ik ga voor de citytrip. Een stad verkennen is het ultieme reisplezier. Veel wandelen en observeren, eerder dan alle bezienswaardigheden af te lopen. Ik wil echt indrukken opdoen en de stad doorleven.

Hoe ziet jouw perfecte werkdag eruit?
In de voormiddag enkele uren concentratietijd voor het complexere denkwerk. En in de namiddag connectie maken met de klanten en collega’s. ’s Avonds een leuke netwerkingactiviteit. Deze balans geeft de perfecte energieboost.

Wat is jouw levensmotto?
Dat zijn er eigenlijk twee. ‘Fouten maken is een recht, eruit leren is belangrijk’ en ‘de aanhouder wint altijd’. Klassiekers, maar ze blijven werken. Een lerende geest combineren met een gezonde dosis volharding.

Welke doelen heb je momenteel nog voor ogen? 
Met AE hebben we een gezonde groeiambitie die zich baseert op het evenwicht tussen tevreden klanten die we helpen om succesvol te zijn in de digitale wereld en gelukkige werknemers. Het AE-verhaal op die manier verder schrijven is een geknipt doel.

Contactpersoon

Kristien Put

Coördinator Bedrijvig Limburg

Verhoog je zichtbaarheid

Met onze mediapartnerships kan je intekenen op diverse communicatiepakketten en jaardeals. Zo bereik je een enorm lezerspubliek van ervaren en beginnende ondernemers en geïnteresseerden allerhande.

word jij onze mediapartner?
imu - vzw - Altez
Proximus
Gent Jazz 2024
OV - Festival van Vlaanderen

Artikel uit publicatie