Overslaan en naar de inhoud gaan
  • Nieuws
  • Enkele fun facts over Michel Lambrechts

Enkele fun facts over Michel Lambrechts

  • 25/09/2024

Ondernemers zijn meer dan ondernemers alleen. Met deze rubriek willen we de persoon achter een bedrijf voorstellen aan de hand van enkele leuke en persoonlijke vragen.

 

Michel Lambrechts, Lambrechts-Nicolaers

Wat is je mooiste jeugdherinnering?
Als kind heb ik altijd enorm veel plezier beleefd op de zaak. Een van de herinneringen die me is bijgebleven, is van wanneer Lambrechts-Nicolaers nog in bouwmaterialen handelde. Samen met mijn neven en nichten bouwde ik toen als klein manneke kampen met allerlei materialen die we vonden. Op een bepaald moment hadden we het geweldige idee om dammen te bouwen in de waterlopen van de zaagateliers. Tot ongenoegen van onze ouders, want zo verstoorden we de werking van de machines.

Waar ben je een die-hard fan van?
Rammstein. Ik ben onlangs nog naar Oostende geweest om een concert van hen mee te pikken. Volle bak genieten!

Wat is jouw favoriete sport?
Bij Lambrechts-Nicolaers hebben we een running team, waar ik zelf ook deel van uitmaak. We nemen jaarlijks deel aan bijvoorbeeld de Tungri Run in Tongeren. Daarnaast sponsoren we dat event ook. De opbrengsten gaan immers naar de lokale scholen en dat is onze toekomst.

Wat wilde je worden toen je klein was?
Ontdekkingsreiziger. Er valt altijd vanalles te ontdekken, nu ook nog. En die goesting om te ontdekken transformeerde in de loop van de jaren tot de wil om te blijven innoveren.

Welke doelen heb je momenteel nog voor ogen?
Het bedrijf bestaat al 100 jaar. In die periode zijn er al heel wat hervormingen geweest (bv. gestopt met verkoop van bouwmaterialen, uitbreiding naar badkamers en sanitair). Intussen zijn er nog vernieuwingen aan de gang (bv. uitbreiding van de toonzaal, bouw van nieuwe kantoren). We hebben de ambitie om te blijven groeien. Er is nog heel wat potentieel net over de Waalse grens, we merken dat het noodzakelijk is om meer te investeren in de renovatiemarkt en we willen ons marktaandeel in de arduinverkoop in Vlaanderen versterken.

Contactpersoon

Kristien Put

Coördinator Bedrijvig Limburg

Verhoog je zichtbaarheid

Met onze mediapartnerships kan je intekenen op diverse communicatiepakketten en jaardeals. Zo bereik je een enorm lezerspubliek van ervaren en beginnende ondernemers en geïnteresseerden allerhande.

word jij onze mediapartner?

Artikel uit publicatie