Overslaan en naar de inhoud gaan
  • Nieuws
  • Enkele Fun Facts over Jeroen Lenaerts

Enkele Fun Facts over Jeroen Lenaerts

  • 27/08/2024

Ondernemers zijn meer dan ondernemers alleen. Met deze rubriek willen we de persoon achter een bedrijf voorstellen aan de hand van enkele leuke en persoonlijke vragen.

Jeroen Lenaerts, Krekelhof Hasselt 

Waarop ben je het meest trots?
Beroepsmatig rolde ik eerder toevallig in de horeca. Met mijn vennoot en chef Gert Maessen werken we sinds 2011 elke dag samen met onze geëngageerde medewerkers aan onze missie: onze gasten hun ‘moment de gloire’ bezorgen tijdens hun feest en hen laten genieten van culinaire hoogstandjes.

Waar vinden we je als je niet aan het werk bent?
Als workaholic is het soms moeilijk om wat afstand te nemen van de zaak. Af en toe ontspannen doe ik door er samen met mijn echtgenote Sofie een paar dagen op uit te trekken naar ons appartementje aan de Costa Calida. Zon, een boek en een glaasje doen wonderen!

Wat is jouw levensmotto?
Doe gewoon, dat is al gek genoeg! Zelf ben ik weinig materialistisch ingesteld. Via sociale media worden we echter voortdurend geprikkeld om te consumeren. Blijf jezelf, zie jezelf en je naasten graag en zorg voor elkaar.

Waar word je blij van?
Ik word enorm blij van eenvoudige dingen: als plots de zon schijnt, als ik tijdens een van de vele feesten in onze zaak een koppeltje samen zie dansen of als ik met mijn gezin, familie of vrienden aan tafel kan schuiven met een heerlijk hapje en een glaasje wijn.

Contactpersoon

Kristien Put

Coördinator Bedrijvig Limburg

Verhoog je zichtbaarheid

Met onze mediapartnerships kan je intekenen op diverse communicatiepakketten en jaardeals. Zo bereik je een enorm lezerspubliek van ervaren en beginnende ondernemers en geïnteresseerden allerhande.

word jij onze mediapartner?

Artikel uit publicatie