Overslaan en naar de inhoud gaan
  • Nieuws
  • De configuratie-app van Lambrechts-Nicolaers: steengoede klantenreacties!

De configuratie-app van Lambrechts-Nicolaers: steengoede klantenreacties!

  • 27/08/2024

Deze rubriek is voorbehouden voor nieuws van onze leden. Want die zitten niet stil. Iedere dag verwezenlijken ze nieuwe dromen en gaan ze nieuwe uitdagingen aan. Wij zetten al die bedrijvigheid met veel plezier in de bloemetjes!

 

Lambrechts-Nicolaers, dat zijn 100-jarige bestaan viert, behoort tot de top 5 van arduin natuursteenverwerkers in België. Na een zorgvuldige selectie in Henegouwse steengroeves worden ruwe blokken in eigen ateliers bewerkt tot een elegant eindproduct.


Voor de verdeling van natuursteen werkt Lambrechts-Nicolaers vaak samen met bouwhandels, die op hun beurt afgewerkte natuurstenen producten doorverkopen aan hun klanten. Speciaal voor bouwhandels en aannemers ontwikkelde Lambrechts-Nicolaers een handige configuratie-app waarin de klant in enkele klikken maatwerk in natuursteen kan aanvragen. Hij moet enkel de nodige afmetingen ingeven, het systeem doet de rest: van offerteaanvraag tot interne productieopvolging.


De app zorgt voor een ware revolutie in de sector. De klanten zijn laaiend enthousiast.

Contactpersoon

Kristien Put

Coördinator Bedrijvig Limburg

Verhoog je zichtbaarheid

Met onze mediapartnerships kan je intekenen op diverse communicatiepakketten en jaardeals. Zo bereik je een enorm lezerspubliek van ervaren en beginnende ondernemers en geïnteresseerden allerhande.

word jij onze mediapartner?

Artikel uit publicatie