Skip to main content
Logo Kameracademie

Webteksten schrijven

Wat zijn goede webteksten en hoe begin je eraan?

Goede webteksten vormen de basis tot succes in online marketing. Niet alleen leiden goede webteksten tot een mooie positionering in Google, ze zorgen ook voor een groter bereik wat vervolgens weer leidt tot meer verkoop.
Alleen… wat zijn goede webteksten en hoe begin je eraan?

Inhoud

  • Hoe lezen mensen op het internet?
  • Inhoudelijke opbouw: start- en eindpunt
  • Structuur van een goede webtekst
  • Welke schrijfstijl gebruiken?
  • Googlevriendelijk schrijven
  • Praktische afspraken

Na afloop
Na het volgen van deze workshop zal je over de nodige handvatten beschikken om overtuigende en goed scorende webteksten te schrijven.

Voor wie
Zaakvoerders en marketing managers van KMO’s die meer en betere business willen aantrekken met behulp van ijzersterke webteksten.
  
Jouw expert
Charlotte Cools – The Online Nut Company
Charlotte is oprichter en zaakvoerder van The Online Nut Company. Na het behalen van haar diploma “Master in de Toegepaste Vertaalkunde” werkte ze 12 jaar in de reclamewereld. Charlotte  droomde ervan om de business van KMO's echt vooruit te helpen door op een doeltreffende manier in te zetten op online marketing. Deze droom groeide uit tot een brandend kampvuur en resulteerde in de oprichting van The Online Nut Company in september 2010. Het is de passie van Charlotte om klanten te helpen 1ste keuze te worden én te blijven in het hoofd en hart van hun klanten. Daarvoor zet zij zich voor 300% in, elke dag opnieuw.
 

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Mechelen - Kempen (Locatie Geel)
Kleinhoefstraat 9
2440 Geel

Wanneer

Prijs

Leden:
€ 170 Excl. BTW

VROEGBOEKKORTING: t.e.m. 6 september 2019 betaal je als Voka lid slechts € 153.

Niet-leden:
€ 255 Excl. BTW

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

KMO-portefeuille
Bespaar tot 40% op jouw deelnameprijs. Het projectbedrag is € 170 voor leden van Voka en € 255 voor niet-leden.  Indien je inschreef voor 7 september is het bedrag € 153. De aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Ons erkenningsnummer is DV.O104982.
Meer info: www.kmo-portefeuille.be

Annulatievoorwaarden
Annulering van jouw inschrijving is, uitsluitend schriftelijk (per e-mail), mogelijk tot 10 werkdagen voor het begin van het seminarie. Vanaf 10 werkdagen blijft bij annulering het volledige inschrijvingsgeld verschuldigd. Jouw plaats mag echter altijd door een collega worden ingenomen.

Meer info
kameracademie.mk@voka.be
Tel: 014/56 30 30

ING
Logo Mensura
Proximus
SD Worx
Deloitte Private
PFL logo
Varo
Intervest Offices & Warehouses - Greenhouse