Een avond vol inspiratie, netwerken én een unieke kijk achter de schermen bij Soenen Golfkarton? Noteer maandag 24 maart 2025 alvast in je agenda want dan verwelkomen we je graag voor een nieuwe editie van 'Onder Ondernemers'!
Drie generaties creatief met golfkarton
Louis-Philippe Soenen volgde in 1980 zijn grootvader op als hoofd van Soenen Golfkarton. Met de aankoop van een eigen golfkartonmachine vervulde hij zijn ambitie om een onafhankelijke producent te worden. Jaar na jaar breidde de fabriek in Hooglede uit met de nieuwste snufjes binnen de sector en in 1997 werd een nieuwe, moderne productie-eenheid gelanceerd waarmee Soenen pionierde in Europa.
Later kregen ook dochters Nathalie en Bénédicte en schoonzonen Alexander en Matthias de microbe te pakken en kwam de derde generatie aan boord om de family business te versterken. Dankzij een gedeelde gedrevenheid en passie investeert de familie vandaag in een tweede vestiging in Lanklaar, waarmee Soenen ook aan de andere kant van ons land synoniem zal worden met creatieve verpakkingen op maat.
Hypermoderne vestiging Lanklaar
In maart 2023 opende de gloednieuwe hypermoderne vestiging van Soenen Golfkarton in Lanklaar. De nieuwe productie-eenheid is een van de modernste van Europa, uitgerust met de meest innovatieve karton- en drukmachines. Daarnaast biedt de site plaats aan magazijnen, kantoren en opleidingsruimtes voor zowel technische als administratieve medewerkers.
Culinaire hoogstandjes van...
... Alex Clevers, sterrenchef en eigenaar van Vivendum
Bij Vivendum geloven ze in duurzame gastronomie en zijn ze vastbesloten om onze planeet te beschermen en te behouden. Daarom gebruiken ze veel hoogwaardige ingrediënten die lokaal geproduceerd en seizoensgebonden zijn.
Hun chefs bereiden elk gerecht met zorg en creativiteit, en verminderen zo onze ecologische voetafdruk. Ze zijn er trots op dat ze hun gasten niet alleen (h)eerlijke gerechten, maar ook een duurzame culinaire ervaring bieden die bijdraagt aan een betere toekomst voor ons allemaal.
Licata Vini zorgt voor Italiaanse topwijnen en de lekkerste koffie wordt voorzien door Monx Roasters.
Heb je speciale dieetwensen, allergieën of intoleranties? Laat het ons weten via opmerkingen bij het voltooien van jouw inschrijving.
Programma
17.30 uur Onthaal en ontvangstreceptie
18.00 uur Welkomstwoord
18.10 uur Uiteenzetting door Soenen Golfkarton
19.00 uur Rondleiding in het bedrijf
20.00 uur Culinaire hoogstandjes bereid door Alex Clevers van Vivendum
22.00 uur Dankwoordje en afsluiting