Skip to main content
Financieel plan opstellen

Financieel plan opstellen

Termen zoals balans, resultatenrekening, omzetprognose, variabele en vaste kosten, activa en passiva… zijn begrippen die je moet kennen om je bedrijf op te starten. In deze opleiding leer je niet alleen de begrippen, maar stel je jouw eigen financieel plan op zodat je voorbereid van start kan gaan.

  • Van strategie naar business en financieel plan: hoe + hulpmiddelen
  • Welke assumpties gebruiken en hoe? Sensitiviteitsanalyse
  • Groeien kost geld: meer cash flow maar geen cash! Impact van de behoefte aan bedrijfskapitaal: hoe financiële behoefte veroorzaakt door groei bepalen en financieren.
  • Opvolgen en eventueel bijsturen van het financieel plan: Key Performance Indicators, Dashboard, Business Intelligence Systemen
     

Trainer

Eric Metsers - Finpartner

Eric Metsers is Licentiaat in de Toegepaste Economische Wetenschappen (Universiteit Antwerpen, 1987) en behaalde een MBA aan de KU Leuven in 1988. Eric werkte van 1989 tot 2006 bij Fortis Bank (eerder Generale Bank) en bouwde daar een indrukwekkende carrière uit als bankier en financier. Eric werkte onder andere in directiefuncties op de afdelingen "kredieten", "risico management" en "investment banking - corporate finance". In 2006 stichtte hij het corporate finance bedrijf Finpartners.
 

Partner

VLAIO

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant (kantoor Leuven)
Tiensevest 170
3000 Leuven

Wanneer

Prijs

Voka-leden: € 550
Niet-leden:€ 715
Starters (< 5 jaar) en Bryo-deelnemers: € 200
(excl. btw)

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Schrijf je in via de oranje inschrijfknop of via mail naar inschrijvingen.vb@voka.be

Opgelet! 
Wegens de vakantieperiode zal jouw aanvraag tot inschrijven verwerkt worden na 13 augustus. Je krijgt na die datum een officiële bevestiging van jouw inschrijving.

Proximus
Made In Vlaams-Brabant
ING
Proximus
SD Worx
Logo Athlon
Logo Premed
Logo Randstad