Skip to main content

Nieuws

Iedereen goed in zijn vel
Nieuws

Iedereen goed in zijn vel

Als je aan een traiteur denkt, denk je bijna automatisch aan trouwfeesten, recepties en banketten. Maar André Claessens is geen klassieke traiteur.

Voka Vlaams-Brabant werft aan
Nieuws

Voka Vlaams-Brabant werft aan

Gaat jouw hart sneller slaan van alles wat te maken heeft met innovatie? Draai jij je hand niet om voor een financiële analyse of een winstprognose?

Place Préférée Vlaams-Brabant: ARTKOM
Nieuws

Place Préférée Vlaams-Brabant: ARTKOM

Voor de nieuwe Place Préferée trekken we naar ARTKOM, in de voormalige conservenfabriek van Marie Thumas aan de Leuvense Vaart, een plaats die geschiedenis ademt en waar het oude zich v

Vokartiest aftermovie
Nieuws

Vokartiest 2019: aftermovie

Tijdens Vokartiest 2019 bracht Voka Vlaams-Brabant meer dan 1.000 ondernemers bij elkaar om samen feestelijk de zomer in te zetten.

teaser
Nieuws

Data als sleutel tot remedie

Georges De Feu en Dries Hens van LynxCare zijn twee jonge ondernemers met een duidelijke missie: de gezondheidszorg verbeteren door meer inzicht te krijgen in de huidige hoeveelheid van data.

teaser soetkin
Nieuws

Bloemen met een retro touch

Werken voor ondernemers doet zelf ondernemen. Als Soetkin Van Causbroeck niet tussen haar Voka-collega’s zit, dan kan je haar in haar garage vinden.

Werken aan de toekomst van 3 Fonteinen
Nieuws

Werken aan de toekomst van 3 Fonteinen (Beersel)

Er wordt druk gepland in en rondom de bedrijvenzone 3 Fonteinen. Samen met Voka en de gemeenten worden alle projecten zo goed mogelijk op elkaar afgestemd én krijgt iedereen een stem in deze plannen.

luchthaven
Nieuws

24.000 directe jobs op Brussels Airport

Dinsdag 21 mei stelden Aviato, het tewerkstellingscentrum van Brussels Airport, en HIVA-KU Leuven het rapport ‘Directe tewerkstelling op Brussels Airport’ voor.

teaser ipitup
Nieuws

Iedereen beweegt met IPitup

Miel Vanhaverbeke, bestuurder van IPitup en Maarten Thysen, co-founder, zijn niet aan hun proefstuk als het gaat over ondernemen.

Made In Vlaams-Brabant
ING
Proximus
SD Worx
Logo Athlon
Logo Premed
Logo Randstad