Skip to main content

Nieuws

crowd by night
Nieuws

Tweehonderd ondernemers buigen zich over crowdfunding

Meer dan tweehonderd ondernemers en experten in crowdfunding waren gisteren op de afspraak voor Crowd by Night 2019, de derde editie van het succesvolle crowdfundingcongres van Voka – Kamer van Koopha

nieuws voor en door ondernemers
Nieuws

Nieuws voor en door ondernemers: april

Lees hier bedrijfsnieuws van collega-ondernemers. Deze nieuwtjes verschenen in het aprilnummer van ONDERNEMERS. Wilt u uw ondernemingsnieuws ook hier terugvinden?

Bomvolle zaal op infosessie werken Oosterweel
Nieuws

Bomvolle zaal op infosessie werken Oosterweel

Donderdagnamiddag verzamelden zo’n 300 bedrijfsleiders uit de Antwerps-Wase regio op twee informatiesessies over de meest actuele stand van de werken aan de Oosterweelverbinding.

Nieuws

Economische missie naar Iraaks-Koerdistan

OnOnder leiding van Antwerps schepen Claude Marinower,  Alfaport-Voka voorzitter Walter Van Mechelen en Luc Luwel, gedelegeerd bestuurder van Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland zijn z

A12 moet snelweg worden
Nieuws

Bouw A12 om tot snelweg

Vandaag zorgde de omschakeling van verkeerslichtenregeling op twee kruispunten op de A12 voor een grote verkeerschaos.

staking
Nieuws

Bij 7 op de 10 bedrijven geen stakers

Uit een bevraging van Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland blijkt dat door de actiedag van vandaag bij 8 op de 10 bedrijven de productie sterk teruggelopen is.

vierkant logo voka
Nieuws

Uw wensen voor de verkiezingen van 26 mei

Op zondag 26 mei vinden de federale, Vlaamse en Europese verkiezingen plaats. Als werkgeversorganisatie grijpen we dit moment aan om nadruk te leggen op het creëren van de randvoorwaarden om de

banner
Nieuws

Nieuws voor en door ondernemers: maart

Lees hier bedrijfsnieuws van collega-ondernemers. Onder andere deze nieuwtjes zullen in het maartnummer van ONDERNEMERS verschijnen. Wilt u uw ondernemingsnieuws ook hier terugvinden?

brexit
Nieuws

Brexit-info op een rijtje 

Een harde brexit lijkt onafwendbaar na de stemming in het Britse Lagerhuis op 15 januari. Bedrijven moeten nu alle zeilen bijzetten om te verzekeren dat ze op 29 maart brexit proof zijn.

Deloitte
facilicom
Four & Five
ING
Logo Mensura
NN
Proximus
Recrewtment
SD Worx