Skip to main content

Nieuws

talentenmarkt Red Star museum 2018
Nieuws

Stad Antwerpen steunt project 'Grenzeloos talent'

Met het traject 'grenzeloos talent' slaan Voka - Kamer van Koophandel en stad Antwerpen de handen in elkaar om voor minstens 20 Antwerpse werkzoekende anderstalige nieuwkomers een job te vinden.

A12
Nieuws

Doorbraak A12

Constructief overleg tussen Voka-Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland, de burgemeesters van de betrokken gemeenten en wegbeheerder AWV heeft vandaag tot een doorbraak geleid in het dossier van de A12. Er komt snel een oplossing voor de doorstromingsproblematiek van de A12 in Wilrijk en Aartselaar. Tegen midden augustus wordt de lichtenregeling in belangrijke mate aangepast op vier kruispunten waardoor de lokale bedrijven langs de A12 beter kunnen ontsluiten. Bovendien wordt op de A12 - gespreid over de diverse kruispunten over een totale lengte van 1200 meter - in elke rijrichting bijkomende opstelstroken aangelegd.

topontmoeting
Nieuws

Topontmoeting met Steven Cuypers

Op 26 juni verwelkomde de Kamer zeventien ondernemers die internationaal aan de slag willen gaan voor een ontmoeting met Steven Cuypers, Orfit.

fiets
Nieuws

Bedrijven en AWV pakken samen fietsveiligheid Scheldelaan aan

Intens overleg dat Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland organiseerde tussen 11 ondernemingen en de wegbeheerders van de Scheldelaan in de Antwerpse haven, heeft geleid tot aanpassingen aan fietsinfrastructuur. Tegen het najaar van 2020 worden bedrijfstoegangen veiliger bereikbaar met de fiets en worden op belangrijke kruispunten fietsveiligheidsmaatregelen genomen. Zo kunnen bedrijven de modal shift van het woon-werkverkeer aanzienlijk versnellen.

Tuinfeest19
Nieuws

Tuinfeest brengt ondernemerswereld samen in ZOO Antwerpen

In de Antwerpse ZOO hebben een duizendtal ondernemers, politici en uiteenlopende stakeholders van Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland vrijdagavond op het Tuinfeest weer samen de start van een veelbelovende zomer genomen.

cover
Nieuws

Inzicht in 2018

Jaarlijks blikt Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland terug op het voorbije jaar. Wat hebben we in 2018 gerealiseerd? Welke meerwaarde boden we onze leden?

crowd by night
Nieuws

Tweehonderd ondernemers buigen zich over crowdfunding

Meer dan tweehonderd ondernemers en experten in crowdfunding waren gisteren op de afspraak voor Crowd by Night 2019, de derde editie van het succesvolle crowdfundingcongres van Voka – Kamer van Koopha

nieuws voor en door ondernemers
Nieuws

Nieuws voor en door ondernemers: april

Lees hier bedrijfsnieuws van collega-ondernemers. Deze nieuwtjes verschenen in het aprilnummer van ONDERNEMERS. Wilt u uw ondernemingsnieuws ook hier terugvinden?

Bomvolle zaal op infosessie werken Oosterweel
Nieuws

Bomvolle zaal op infosessie werken Oosterweel

Donderdagnamiddag verzamelden zo’n 300 bedrijfsleiders uit de Antwerps-Wase regio op twee informatiesessies over de meest actuele stand van de werken aan de Oosterweelverbinding.

Nieuws

Economische missie naar Iraaks-Koerdistan

OnOnder leiding van Antwerps schepen Claude Marinower,  Alfaport-Voka voorzitter Walter Van Mechelen en Luc Luwel, gedelegeerd bestuurder van Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland zijn z

A12 moet snelweg worden
Nieuws

Bouw A12 om tot snelweg

Vandaag zorgde de omschakeling van verkeerslichtenregeling op twee kruispunten op de A12 voor een grote verkeerschaos.

Deloitte
facilicom
Four & Five
ING
Logo Mensura
NN
Proximus
Recrewtment
SD Worx