Overslaan en naar de inhoud gaan
  • Nieuws
  • Routeplan 2030 schiet uit de startblokken

Routeplan 2030 schiet uit de startblokken

  • 10/05/2024

Wat moet de toekomst van de regio Antwerpen-Waasland op economisch vlak inhouden? Het antwoord op die vraag zal centraal staan in het nieuwe Routeplan 2030, dat Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland zopas op de rails heeft gezet. Afspraak voor de lancering in maart 2025.

Met inhoudelijke brainstormsessies op 13 en 18 september, is het Routeplan 2030 uit de startblokken geschoten. Onder begeleiding van McKinsey kwamen enkele tientallen ondernemers samen in de Royal Yacht Club Belgium op de Antwerpse Linkeroever, om hun ideeën te delen voor de economische toekomstvisie voor de Antwerpse regio en het Waasland. 

De behoorlijk indrukwekkende line-up van panelleden definieerde er concrete doelstellingen en projecten voor de komende jaren rond logistiek, circulaire industrie, scale-ups en innovatieve hr. Met hun inbreng geven collega’s Pieter Leuridan en Christophe Bellens het Routeplan 2030 – trouwens al de vierde editie van dit strategisch plan voor de eerstvolgende vijf jaar – de volgende maanden verder vorm. 

brainstorm routeplan

Contactpersoon

Pieter Leuridan

Communicatiemanager