Overslaan en naar de inhoud gaan
  • Nieuws
  • Nu ook deelwagens bij Paesen Autoverhuur

Nu ook deelwagens bij Paesen Autoverhuur

  • 25/09/2024

Deze rubriek is voorbehouden voor nieuws van onze leden. Want die zitten niet stil. Iedere dag verwezenlijken ze nieuwe dromen en gaan ze nieuwe uitdagingen aan. Wij zetten al die bedrijvigheid met veel plezier in de bloemetjes!

 

Het Hasseltse familiebedrijf Paesen Autoverhuur is al meer dan 30 jaar expert in autoverhuur op korte termijn. Hun vloot bestaat uit een 200-tal personenwagens, minibussen en bestelwagens, die je al vanaf een halve dag kan huren. Sinds 2024 heeft het familiebedrijf een tweede pijler: deelwagens. “We willen als bedrijf het mobiliteits­aanbod aanvullen”, vertelt zaakvoerder Bjorn Paesen. “Daarom voorzien we naast ons aanbod aan deelwagens in Limburg vanaf dit najaar ook 56 deelwagens - waarvan 36 elektrische - in een twintigtal Vlaams-Brabantse gemeenten, van Aarschot over Bierbeek tot Overijse.”

Contactpersoon

Kristien Put

Coördinator Bedrijvig Limburg

Verhoog je zichtbaarheid

Met onze mediapartnerships kan je intekenen op diverse communicatiepakketten en jaardeals. Zo bereik je een enorm lezerspubliek van ervaren en beginnende ondernemers en geïnteresseerden allerhande.

word jij onze mediapartner?

Artikel uit publicatie