Overslaan en naar de inhoud gaan
  • Nieuws
  • Ethias Lease lanceert ‘Voka Wijzer’ over elektrische (bedrijfs)wagens

Ethias Lease lanceert ‘Voka Wijzer’ over elektrische (bedrijfs)wagens

  • 25/09/2024

Deze rubriek is voorbehouden voor nieuws van onze leden. Want die zitten niet stil. Iedere dag verwezenlijken ze nieuwe dromen en gaan ze nieuwe uitdagingen aan. Wij zetten al die bedrijvigheid met veel plezier in de bloemetjes!

 

 

September was een ware feestmaand voor Ethias Lease. Niet alleen vierde de leasemaatschappij haar 1-jarige bestaan, ze lanceerde ook de Voka Wijzer over de elektrificatie van mobiliteit in België. Deze uitgebreide en praktische gids biedt diepgaande inzichten in alle aspecten van elektrisch rijden, waaronder laadoplossingen, bandentechnologie, onderhoudsvereisten, relevante wetgeving en batterijtechnologie. Ook praktische zaken zoals het gebruik van laadpassen en de verzekering van elektrische voertuigen komen aan bod. Met de Voka Wijzer wil Ethias Lease bedrijven ondersteunen bij de overstap naar duurzame mobiliteit. Dit initiatief past binnen hun strategie om bij te dragen aan een groenere toekomst voor België. 
 

Contactpersoon

Kristien Put

Coördinator Bedrijvig Limburg

Verhoog je zichtbaarheid

Met onze mediapartnerships kan je intekenen op diverse communicatiepakketten en jaardeals. Zo bereik je een enorm lezerspubliek van ervaren en beginnende ondernemers en geïnteresseerden allerhande.

word jij onze mediapartner?

Artikel uit publicatie