Overslaan en naar de inhoud gaan
  • Nieuws
  • Enkele fun facts over Danny Brouwers

Enkele fun facts over Danny Brouwers

  • 25/09/2024

Ondernemers zijn meer dan ondernemers alleen. Met deze rubriek willen we de persoon achter een bedrijf voorstellen aan de hand van enkele leuke en persoonlijke vragen.

 

Danny Brouwers, Brainlane

Waar word je blij van?      
Van mensen die anderen willen helpen, op welke manier dan ook. Dat kan zakelijk zijn, maar zeker ook persoonlijk. Iedereen heeft weleens een moeilijker moment of weet niet onmiddellijk hoe een bepaald probleem aan te pakken. Indien anderen dan spontaan meedenken, advies geven of een handje toesteken, dat is wat een glimlach op mijn gezicht brengt.

Wat zijn jouw kleine geluksmomentjes?
Oh, dat is heel breed. Dat gaat van mensen zien in je nabije omgeving die gelukkig zijn, Diane die ’s avonds na een event met een brede glimlach binnenkomt, onze kinderen die anderen spontaan met iets helpen, ons team dat trots is op een nieuwe realisatie, een klant die zegt dat we super werk hebben geleverd … Eigenlijk heel veel van die dingetjes, daar doe je het uiteindelijk allemaal voor.

Waar kunnen we je vinden als je niet aan het werken bent?
Dat gebeurt eerlijk gezegd niet zo heel vaak, want ik ben een echte workaholic. Maar we proberen toch elk weekend een (stijl)dansje te placeren in de dansschool. En ook heel op het gemak een lekker wijntje of ‘Pitcher’-biertje drinken met vrienden, daar kan ik echt van genieten.

Wat is jouw levensmotto?
Amuseer je! Doe dingen die je graag doet, waar je plezier in vindt. Helaas kan dat niet altijd voor 100%, maar het is wel een streven naar. Voor mij persoonlijk zijn dat vaak dingen doen waar anderen blij van worden, dat geeft me altijd een super gevoel.

Waarop ben je, als zaakvoerder, het meeste trots?
Op ons fantastische team! Ze hangen sterk aan elkaar en duwen elkaar naar grotere hoogtes. Geweldig om een groep op die manier te zien functioneren!

Contactpersoon

Kristien Put

Coördinator Bedrijvig Limburg

Verhoog je zichtbaarheid

Met onze mediapartnerships kan je intekenen op diverse communicatiepakketten en jaardeals. Zo bereik je een enorm lezerspubliek van ervaren en beginnende ondernemers en geïnteresseerden allerhande.

word jij onze mediapartner?

Artikel uit publicatie