Skip to main content
  • Home
  • Limburg
  • Ondernemerschap en personeel: conflict of wederzijdse aanvulling?
ka eo voor website

Ondernemerschap en personeel: conflict of wederzijdse aanvulling?

Workshop: Leer duurzaam groeien in de huidige arbeidsmarkt.

Als ondernemer wil je groeien. Groei betekent meer middelen en mogelijkheden, schaalvoordelen in investeringsrendement en aankoopkracht, een hogere bedrijfswaarde,… Om te kunnen groeien, is er niet enkel kapitaal, maar zijn er ook meedenkende en meewerkende medewerkers nodig. Al de beteren werken vandaag. En door de demografische situatie is de werkgever niet langer aan zet, maar maakt de werknemer de keuze waar hij aan de slag wil en al dan niet blijft. Daar sta je dan…?

Medewerkers vinden, tegemoet komen aan hun alsmaar groeiende verwachtingen, zorgen dat ze blijven, de loonkosten op een aanvaardbaar niveau houden, de verschillende generaties van werknemers laten samenwerken, eindelijk eens tijd kunnen maken voor de dingen waar je zelf graag mee bezig bent,… Hoe pak je dat aan?  Hoe creëer je een win-win voor eigenaar-ondernemer en medewerkers?

Programma

Tips, trics en ervaringsuitwisseling rond de thema’s vinden van medewerkers, retentie, employer branding, de omgang met loonverwachtingen en generatieconflicten, het al dan niet aantrekken van een externe managing director of CEO.   

Innovatieve karakter van de opleiding?

De inhoud van de sessie wordt gekaderd binnen de nieuwe, uitdagende “arbeidsmarkt 4.0”.

Docent

Geert Motmans en Erik Colemonts, Motmans & Partners

 

Erkenningsnummer KMO-portefeuille:

DV.O105507

Bespaar een aanzienlijk deel op de prijs van de opleidingskost. Aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Voor specifieke voorwaarden zie www.kmo-portefeuille.be.

KMO-portefeuille   Mensura    Proximus

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Limburg
Gouverneur Roppesingel 51
3500 Hasselt

Wanneer

Prijs

Voka-leden:
€ 190,00 excl. BTW

Niet-leden:
€ 250,00 excl. BTW 

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

100% van de deelname is verschuldigd als de annulering op minder dan 14 kalenderdagen voor de activiteit plaatsvindt. De annulering moet schriftelijk gebeuren (per e-mail). Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

ING
Logo Mensura
Proximus
SD Worx
Logo KPMG
Logo Hands
Logo G4S
Logo JAM
Ethias
Trixxo