Skip to main content
Foto gebouw Noordlink21

Noordlink 21

Op dinsdag 21 mei delen de bewoners van Noordlink (Lommel) hun expertise in 21 boeiende en actuele infosessies. Voor één dag staat het bedrijvencentrum volledig in het teken van gratis opleidingen.

Noordlink21De wetgeving, fiscaliteit, digitalisering en arbeidsmarkt veranderen in sneltempo. Daarom moet je als professional en bij uitbreiding als onderneming mee zijn met de laatste trends en nieuwigheden. Het bedrijvencentrum Noordlink opent daarom de deuren en stelt haar kennis en expertise gratis ter beschikking. In éénentwintig bondige en relevante infosessies ben je zo weer mee met de laatste ontwikkelingen. 

Hoe volg je sessies? 

Onderaan deze pagina vind je een overzicht en omschrijving van alle sessies. Hieruit kan je per tijdsslot één sessie kiezen die je interessant vindt. Op die manier kan je een programma samenstellen van maximum vier verschillende sessies. Inschrijven kan via de knop rechts van de pagina (of helemaal onderaan indien je de mobiele website raadpleegt).

Waarom 'Noordlink 21'?

In maart organiseerde Voka - KvK Limburg nog Big Refresh, een dag vol boeiende infosessies voor professionals in verschillende vakgebieden. De locatie was toen Hasselt, hoewel ook heel wat Noord-Limburgse ondernemingen baat hebben bij actuele kennis en expertise. Daarom zet het samen met de andere bewoners van Noordlink nu haar schouders onder 'Noordlink 21'.

Klik hier voor meer informatie over de verschillende sessies en het programma.

tijdlijn

partners

 

Adres

Noordlink
Louis Pasteurstraat 21
3920 Lommel

Wanneer

Prijs

l

GRATIS voor leden en niet-leden van Voka - Kamer van Koophandel Limburg.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Indien afwezig zonder annulatie zal er (50 euro excl. BTW, no show fee) aangerekend worden. Annuleren kan schriftelijk tot en met dinsdag 14 mei 2019. Inschrijving is verplicht. Een vervanger mag altijd uw plaats innemen. 

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

ING
Logo Mensura
Proximus
SD Worx
Logo KPMG
Logo Hands
Logo G4S
Logo JAM
Ethias
Trixxo