Skip to main content
voka update

Voka Update: Een loonpakket op maat

vu

Groeien door het aantrekken van toptalent: een loonpakket op maat aanbieden. Wat kan flexibele verloning betekenen voor jouw onderneming?

De trend is de laatste jaren gezet: werknemers wensen meer en meer zelf een invulling te geven aan hun loonpakket op basis van hun eigen noden en behoeften. Hoe ga je hier als onderneming mee om en vooral, wat zijn nu precies de mogelijkheden?

Tijdens deze sessie gaan we dieper in op de trend van het flexibel verlonen. Hierbij komen zowel mobiliteitsoplossingen aan bod (o.a. het fietsplan en het nieuwe wetgevende kader van de cash for car en het mobiliteitsbudget) als het ruimere cafeteriaplan (bijvoorbeeld extra verlofdagen, individueel pensioensparen, upgrade smartphone, enz.).


Doelgroep
HR / Fleet
Geen/beperkte voorkennis nodig.


Programma

  • Flexibel verlonen

  • Mobiliteitsoplossingen

  • Flex Income Plan™ (cafeteriaplan)


Docent
Kathleen Veugelen
Advanced Legal Consultant Flex Income Plan™
SD Worx

Kathleen Veugelen startte als advocaat arbeids- en sociaal recht aan de balie van Leuven. Vervolgens vervoegde ze het team van SD Worx. Ze begeleidt bedrijven bij de implementatie van cafeteriaplannen en alle mogelijke vraagstukken rond flexibele verloning.

vlaio

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Limburg
Gouverneur Roppesingel 51
3500 Hasselt

Wanneer

Prijs

Gratis voor leden en niet-leden van Voka - KvK Limburg

gratis

INSCHRIJVEN WEL VERPLICHT

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

ING
Logo Mensura
Proximus
SD Worx
Logo KPMG
Logo Hands
Logo G4S
Logo JAM
Ethias
Trixxo