Skip to main content

Voka Open Bedrijvendag 2020

Benieuwd hoe het er aan toegaat in een suikerfabriek? Hoe hondenbrokken gemaakt worden? Wat er precies gebeurt in het Vlaams Parlement? Hoe een indoor skipiste sneeuwgarantie kan bieden tijdens de zomer? Of simpelweg nog op zoek naar de job van je leven?

Noteer dan zeker zondag 6 oktober in je agenda, want al sinds 1991 is het op de eerste zondag van oktober Voka Open Bedrijvendag. Dan stellen honderden bedrijven uit de meest uiteenlopende sectoren de deuren open voor het grote publiek! Voor de 29ste editie krijgen honderdduizenden bezoekers opnieuw de unieke kans om te ontdekken hoe hun favoriete producten gemaakt worden, hoe ondernemers tewerk gaan, waar hun buurman werkt - en dat helemaal gratis!

Van vaste waarden en heus bedrijfserfgoed tot starters, van bedrijven uit de zorg- en dienstensector tot productiebedrijven en industrie: kom op zondag 6 oktober het diverse aanbod ontdekken en laat je ondernemerszin prikkelen.

Voka Open Bedrijvendag

Wanneer

Prijs

Gratis 

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreƫerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

VZW - Actiris - Oktober2019
VZW - vGD
Proximus
Painting with light
Domestic Services
Banque de Luxembourg
Made In Vlaams-Brabant
BMW Brussels
DHL
Deloitte
facilicom
Four & Five
ING
Logo Mensura
NN
Proximus
Recrewtment
SD Worx
BovaEnviro+
GutzandGlory
G4S
Deloitte Private
PFL logo
Logo KPMG
Logo Federale Verzekering
Logo Athlon
Logo Premed
Logo Randstad
Soundfield
Jobat
Varo
Intervest Offices & Warehouses - Greenhouse
Logo Hands
Logo G4S
Logo JAM
Ethias
Trixxo