Skip to main content
Wet Macron

Voka Actua: Update rond Wet Macron

Volgend op het nieuwe Uitvoeringsbesluit & Decreet inzake detacheringen in Frankrijk organiseert Voka West-Vlaanderen samen met K law een Voka Actua waarin de nieuwe regelgeving onder de loep genomen wordt.

Werknemers correct tewerkstellen in Frankrijk blijft een grote administratieve uitdaging voor veel West-Vlaamse ondernemers. Iedere detachering moet aangegeven worden bij de sociale inspectie en er moet een sociaal vertegenwoordiger op Frans grondgebied aangesteld worden .

Eerder deze maand heeft de Franse overheid een nieuw Uitvoeringsdecreet (Décret n° 2019-555) en een Besluit inzake detacheringen op Frans grondgebied gepubliceerd. Het Decreet & Besluit beschrijven nieuwe (deels vereenvoudigde) bepalingen rond het detacheren van werknemers naar Frankrijk. De meeste bepalingen treden in werking vanaf 1 juli 2019.

In samenwerking met K law en Chambre de Commerce Franco Belge organiseert Voka West-Vlaanderen op 2 juli een Voka Actua rond de Wet Macron en de recente ontwikkelingen. Bedoeling is om de stand van zaken omtrent de wetgeving en het recente Uitvoeringsdecreet & Besluit toe te lichten en bepaalde casestudies te behandelen. 

Inschrijven voor deze Voka Actua kan via deze link. Voor meer info kunt u contact opnemen met Leonid Guz.

K law     CCFB

Adres

K law
Beneluxpark 35
8500 Kortrijk

Wanneer

Prijs

  • Voka-leden: gratis
  • Niet-leden: 100 euro

Plaatsen zijn beperkt.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Vraag het @ Voka
DHL
ING
Logo Mensura
Proximus
SD Worx