Skip to main content
Logo Kameracademie

Missie, visie, strategie voor HR-professionals

Hoe meer draagvlak creëren bij jouw directie?

HR is de laatste jaren sterk geëvolueerd: meer data-driven, meer added value voor de business, meer focus op leiderschapsontwikkeling en veranderingstrajecten. HR krijgt m.a.w. meer en meer een strategische rol binnen het bedrijf toegeschreven. Uiteraard stretcht dit de HR rol binnen het bedrijf én maakt het deze HR rol interessanter, diepgaander maar tegelijkertijd ook uitdagender en complexer dan ooit tevoren. Bedrijven krijgen steeds meer te maken met snelle veranderingen, ambiguïteit, onvoorziene marktveranderingen, etc. Hoe loods je nu als HR trekker binnen je bedrijf samen met de rest van het management je mensen door deze constant veranderende omgeving?

Tijdens deze workshop komen o.a. de volgende punten aan bod:

  • Hoe creëer je buy-in van je management team?
  • Hoe heb je impact op een directiemeeting?
  • Hoe overtuig je een zaakvoerder om je beste sales guy/woman niet te promoveren tot sales manager?
  • Hoe betrek je een Sales Manager, een Engineering Manager of een Business Unit Director in je talent management beleid?
  • Hoe maak je samen met de business de juiste people keuzes?

In deze sessie gaan we op zoek naar denkwijzen, beïnvloedingsstijlen, verwoordingen en pragmatische tools om (via mensen) een significante impact te hebben op bedrijfsresultaten en dit ook zo aan directie en business te brengen.

Doelgroep

HR-managers, HR Business Partners die graag hun strategische rol binnen het bedrijf uitbouwen of versterken

Jouw trainer

Nicolas Alaerts is Group Director bij Mercuri Urval, een toonaangevend internationaal executive search en people advisory bedrijf met een stevige lokale verankering. Hij is verantwoordelijk voor een team van consultants en recruiters en maakt deel uit van het Belgische leadership team. Als consultant heeft Nicolas expertise opgebouwd in executive search, veranderingstrajecten, HR audits, leiderschap en organisatieontwikkeling. Hij is fan van een pragmatisch en tevens business gericht HR beleid binnen bedrijven.

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Mechelen - Kempen (Locatie Geel)
Kleinhoefstraat 9
2440 Geel

Wanneer

Prijs

Leden:
€ 170 Excl. BTW

VROEGBOEKKORTING: t.e.m. 6 september 2019 betaal je als Voka lid slechts € 153.

Niet-leden:
€ 255 Excl. BTW

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

KMO-portefeuille
Bespaar tot 40% op jouw deelnameprijs. Het projectbedrag is € 170/leden en € 255/niet-leden. Indien je inschreef voor 7 september dan is het bedrag € 153. De aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Ons registratienummer is DV.O104982. 
Meer info: www.kmo-portefeuille.be

Annulatievoorwaarden:
Annulering van jouw inschrijving is, uitsluitend schriftelijk (per e-mail), mogelijk tot 10 werkdagen voor het begin van het seminarie. Vanaf 10 werkdagen blijft bij annulering het volledige inschrijvingsgeld verschuldigd. Jouw plaats mag echter altijd door een collega worden ingenomen.

Meer info
kameracademie.mk@voka.be
Tel: 014/ 56 30 30

ING
Logo Mensura
Proximus
SD Worx
Deloitte Private
PFL logo
Varo
Intervest Offices & Warehouses - Greenhouse