Skip to main content

Infosessie Plato Toeleveranciers Zorg

Op donderdag 26 september organiseren wij een inspirerende info- en ontbijtsessie rond het Plato-traject Toeleveranciers Zorg. Wim Van Doorsselaere (AAA+ Partners in de zorg) zal het hebben over 'de toekomst van de zorg'.

Zorg

De zorgsector is in voortdurende groei en dat brengt zowel economische kansen als een maatschappelijke opdracht met zich mee. Heel wat bedrijven zetten hier op in maar staan tegelijk voor grote uitdagingen. Met Plato Toeleveranciers Zorg bieden wij een antwoord op uw vragen.

Op donderdag 21 november starten wij een Plato-traject voor toeleveranciers aan de zorgsector op. In dit boeiende traject (10 sessies) brengen we bedrijven die de zorgsector als afzetmarkt hebben - of dit de komende jaren willen bereiken - samen om kennis en ervaringen te delen met als doel het opsporen van interessante businessopportuniteiten.

Kijk hier voor meer info over Plato Toeleveranciers Zorg.

Info- en ontbijtsessie

Voor geïnteresseerde ondernemers of managers organiseren wij een inspirerende info- en ontbijtsessie op donderdag 26 september met als topic ‘De toekomst van de zorg’. Gastspreker is Wim Van Doorsselaere (AAA+ Partners in de zorg). Daarnaast krijgt u alle info over dit Plato-traject. 

Programma

Tijdstip   Inhoud
08.00 u.   Onthaal
08.30 u. Wim

De toekomst van de zorg
met Wim Van Doorsselaere (AAA+ Partners in de zorg)

09.15 u.   Informatie over het Plato-traject Toeleveranciers Zorg
09.30 u.   Netwerking


Informatie en inschrijvingen

Meer weten? Stuur een mailtje naar Nathalie Van de Kerchove of bel 0473 66 08 28.

Adres

Voka Box
Lammerstraat 18
9000 Gent

Wanneer

Prijs

Gratis

Inschrijven wel verplicht

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

vlai

 

Hulp nodig?

Domestic Services
Banque de Luxembourg
Deloitte
ING
Logo Mensura
Proximus
SD Worx
BovaEnviro+
GutzandGlory
G4S
Soundfield
Jobat