Skip to main content
Logo Kameracademie

Het mobiliteitsbudget in de praktijk

Na een lang en hobbelig parcours is uiteindelijk het mobiliteitsbudget goedgekeurd op 28 februari door de federale Kamer van volksvertegenwoordigers. 
Werknemers die beschikken over een bedrijfswagen kunnen die straks omzetten naar een combinatie van vervoersmiddelen die hen vlotter en op een meer milieuvriendelijke manier van en naar het werk brengen.
Maar hoe ga je dit toepassen in jouw onderneming? Wat zijn de verplichtingen en keuzemogelijkheden? Hoe wordt de Total Cost of Ownership bepaald? Welke fiscale, sociale en financiële implicaties zijn er voor jou en je werknemers? Hoe ga je in de praktijk aan de slag? 

Op deze vragen krijg je tijdens deze infosessie een antwoord. 

Jouw expert
SD Worx
 

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Mechelen - Kempen (Locatie Geel)
Kleinhoefstraat 9
2440 Geel

Wanneer

Prijs

Leden:
€ 130 Excl. BTW

VROEGBOEKKORTING: t.e.m. 6 september 2019 betaal je als Voka lid slechts € 117.

Niet-leden:
€ 195 Excl. BTW

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

KMO-portefeuille
Bespaar tot 40% op jouw deelnameprijs. Het projectbedrag is € 130 voor leden van Voka en € 195 voor niet-leden.  Indien je inschreef voor 7 september is het bedrag € 117. De aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Ons erkenningsnummer is DV.O104982.
Meer info: www.kmo-portefeuille.be

Annulatievoorwaarden
Annulering van jouw inschrijving is, uitsluitend schriftelijk (per e-mail), mogelijk tot 10 werkdagen voor het begin van het seminarie. Vanaf 10 werkdagen blijft bij annulering het volledige inschrijvingsgeld verschuldigd. Jouw plaats mag echter altijd door een collega worden ingenomen.

Meer info
kameracademie.mk@voka.be
Tel: 014/56 30 30

ING
Logo Mensura
Proximus
SD Worx
Deloitte Private
PFL logo
Varo
Intervest Offices & Warehouses - Greenhouse