Skip to main content

Collaborative Intelligence (COLLABQ) voor projectmanagers

Er bestaan heel wat nuttige methodieken om projecten in goede banen te leiden. En toch bieden die niet altijd de garantie op een geslaagd project: een project dat met de beoogde kwaliteit, binnen budget en binnen de voorziene tijdsspanne gerealiseerd wordt.

In Collaborative Intelligence (COLLABQ) brengt Katelijne Rotsaert een geheel aan inzichten over de dynamiek tussen mensen. Wat is “normaal” als mensen samenwerken en hoe kunnen die inzichten projectteams helpen om effectiever, efficiënter en leuker samen te werken?

Trainer

Katelijne Rotsaert (Crescente Consultant) werkt als zelfstandig organisatiecoach en trainer. Ze begeleidt individuen, teams en organisaties die kwalitatiever willen samenwerken om resultaten te halen, vaak in veranderende omstandigheden. Voorheen werkte zij 10 jaar in managementfuncties met verantwoordelijkheid over diverse teams, sales en business development. Als gecertifieerde (team-)coach maakt ze deel uit van het wereldwijde netwerk van Organization & Relationship Systems Coaches (ORSC ™).

Partner

kmop

Adres

Voka Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant, kantoor Vilvoorde
Medialaan 26
1800 Vilvoorde

Wanneer

Prijs

Leden: € 320
Niet-leden: € 560

(excl. btw)

Bespaar tot 40% van jouw investering met kmo-portefeuille.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Inschrijven kan via inschrijvingen.vb@voka.be en via onderstaande knop. 

Made In Vlaams-Brabant
ING
Proximus
SD Worx
Logo Athlon
Logo Premed
Logo Randstad