Skip to main content
Business Club Innovation

Business Club Innovation 2019

Business Club Innovation

Innovatie is de groeimotor en de onderscheidende factor van uw bedrijf. Innoveren betekent nieuwe materialen verkennen, nieuwe producten ontwikkelen, nieuwe businessmodellen invoeren, maar ook bouwen aan een innovatienetwerk. Zo’n inspirerend netwerk van contacten kan de Business Club Innovatie u bieden.

In deze Business Club presenteren bedrijven, onderzoekers, experts en designers op een interactieve manier hoe zij scoren met innovatie. Hun cases gaan over productontwikkeling, technologische innovatie en over de vermarkting ervan, over open innovatie en samenwerking met een universiteit of kennisgroep. De cases zijn herkenbaar, toepasbaar, praktisch en inspirerend.

Alle sessies worden georganiseerd in samenwerking met de R&D-afdelingen van de casebedrijven. Naast deelname aan het Voka Innovatie Community event, staan in 2019 alvast volgende thema’s en cases op de agenda:

 • Toepassing Innowiz-creativiteitstool
 • Bezoek DHL Innovation Center in Bonn (dagtrip) met workshop
 • Organisatie R&D-team Beaulieu met toepassing van innovatietools op concrete case
 • Slimmere landbouwmachines met IoT bij AVR
 • Toegepaste case artificiële intelligentie bij Uitgeverij Vanden Broele

In een laatste sessie bekijken we alle cases vanop afstand, koppelen we die aan een theoretisch kader en delen we onze persoonlijke take-aways in groep. Zo kunnen we opgedane kennis maximaal inzetten om terug aan de slag te gaan en nog beter te scoren met innovatie. 

De cases en data worden zo snel mogelijk bekend gemaakt. Indien u zelf een bedrijfscase wenst te brengen, kunt u ons altijd contacteren.

Doelgroep

Bedrijfsleiders, R&D-verantwoordelijken, innovatiemanagers, productontwikkelaars.

Praktisch

Acht sessies, voorzien van een hapje en een drankje, startend op 21 mei 2019, + een collectieve sessie met deelnemers van de andere Business Clubs en de verschillende Voka trajecten op 29 augustus 2019.

Enkele weken voor de start van elke sessie sturen wij u een uitnodiging met het specifieke programma. Wij vragen u dan telkens uw aan- of afwezigheid te bevestigen. Indien u er zelf niet bij kunt zijn, mag u altijd een collega afvaardigen.

Contactpersoon

Voor meer info kunt u contact opnemen met Marijke Bouciqué via marijke.boucique@voka.be of 056 26 13 89.

DeloitteAIO


Annulatievoorwaarden:

U bent ingeschreven vanaf het moment dat u van Voka via e-mail een bevestiging van inschrijving ontvangt. Dat geldt meteen als officieel inschrijvingsbewijs. Vanaf het moment van inschrijving gelden de volgende annulatievoorwaarden:

 • Annuleren kan enkel schriftelijk (per e-mail of aangetekend schrijven)
 • Bij annulatie tot 30 werkdagen voor opstart van de respectievelijke groep, wordt een administratieve kost van 125 euro aangerekend. 
 • Bij annulatie minder dan 30 werkdagen voor opstart van de respectievelijke groep, blijft het volledige inschrijvingsbedrag verschuldigd. 
 • Indien u verhinderd bent het traject te volgen, kunt u zich, in plaats van te annuleren, wel laten vervangen door een collega. U meldt dit via e-mail vóór de start van het traject.

Onze Business Clubs stimuleren onderlinge kennis- en ervaringsuitwisseling. Dat kan enkel gebeuren in een open context en vertrouwelijke sfeer met voldoende deelnemers. Voka behoudt zich dan ook het recht om een Business Club te annuleren wegens te weinig deelnemers. Als er zich binnen de groep concurrentie aandient, wordt de deelname van het concurrerende bedrijf voorgelegd aan de reeds ingeschreven deelnemer, die het recht heeft om een deelname omwille van concurrentiebeding en vertrouwelijke informatie te weigeren. 

Wanneer

Prijs

 • Voka-leden: 1200 euro
 • Niet-leden: 1800 euro
 • Ambassadors: gratis

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Vraag het @ Voka
DHL
ING
Logo Mensura
Proximus
SD Worx